Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlerindeki Sır benim beklentilerimi karşılamadı desem yeridir... Acaba kaçırdığım birşey mi oldu demiştim..Normalde Ricardo Darini de çok severim ..

Bu arada site için sağol çok işime yarayacak gibi :)
Şahsen ağır giden bir filmdir. Ama harikadır. Ben ikinci izleyişim de gerçek notu vermiştim. Tutkulardan asla vazgeçilmez.

8dad400d3304cd6352476cfd0a6c9bf1.jpg

Herif her şeyi bırakıp dağa bayıra yaşamaya gidiyor. Yaşadığımız hayatı ve düzeni sorgulamak için izlenebilir. Hareket ve aksiyon beklemeyin ama güzel film. Gerçekte yaşanmış bir olay. 7/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acaba Orijinal hikayeye bağlı kalmışlar mı. ? Çünkü orijinal hikaye de kahramanımız ölüyor.

Son düzenleme:
4ab4df18fe8d959661d91fbb02b01ede.jpg

Film değil 10 bölümlük bir dizi ancak her bölümü 12 milyon dolara mal olmuş ve masraftan kaçınılmamış. Açıkçası ben çok beğendim, şiddetle tavsiye edilir. 9/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu diziyi beğenmeyen adam varsa söylesinde selamı sabahı keselim

Bu film nasıl gözümden kaçmış bilmiyorum ama inanılmazdı

90 lı yılların filmleri nedense kalite bakımından bir başka oluyor

bu haftasonu klasikleri yadettim

1-prequels.jpg

ep 1

11/10

ep 2

10/10

ep 3

10/10

Orphanposter.jpg
https://www.sinemalar.com/film/32766/evdeki-dusman

Bir gerilim-korku fanı olarak bunca zaman nasıl izlemediğime hayret ettim...Normalde 2 saatlik filmler uzun gelir ama bu film baştan sona müthiş bir gerilime sahip.. Karakterleri çok iyi seçmişler.. Sonunda da epey şaşırtıcı bitiyor..Pek düşünmeye gerek yok 8/10

Uzun zamandır fragmanından beri çıkmasını beklediğim ilk film. Baya heyecanlanmıştım fragmanı izlediğimde. Nihayet filmin tamamını izledim, ama beklentimin çok altında kaldı.

Konusu itibariyle çok ilgi çekici. Aslında işleniş yönüyle de, filmin ortalarına kadar çok iyi gidiyor ama sonra saçma bir hale dönüyor. Bilim kurgudan ziyade, genel olarak gerilim ve yer yer klasik Amerikan gençlik filmi tadı da verdi.

Güzelim konu mundar edilmiş. Hani gösterip de vermemek derler ya, öyle. Bilimi tadıyorsunuz ama sadece tadıyorsunuz. O kadar...

Özellikle finali, hiç ama hiç bağlanamamış.

Yine de pişman olmadım. Konusu itibariyle izlenebilir. Ortalarına kadar beklentinizi yükseltir, sonrasında ise hayal kırıklığı yaratır ama sıkılmazsınız. Sürekli ilerisini merak ettiriyor bir şekilde. Puan olarak 6.0'yı hakediyor...

Özetle; ilgi çekici bir konu, vasat işleniş, başarılı efektler, başarılı oyunculuklar, vasat film...

IMDB: 5.1

MV5BMTExMTk2ODk0NDNeQTJeQWpwZ15BbWU4MDMxNTExNjIy._V1_.jpg

Son düzenleme:
arif v216 nasıl beyler gitmeye değer mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt