Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biliyorum fenerlisin diye buna musade edecegimizi dusunmedin herhalde.
Forma harici istedigini koy, bak emin ol senin icin hayirlisi bu yoksa nefes aldirmazlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler bu muhabbeti başka sayfa da yaparsanız sevinirim. Lütfen bu güzide konuyu bu tip muhabbetlerle doldurmayalım.

peki neden GSC anlatsana biraz???

12 numarada da üyeliğim var her ikisine de bakıyorum çeşitlilik zenginlik oluyor.

Biliyorum fenerlisin diye buna musade edecegimizi dusunmedin herhalde.
Forma harici istedigini koy, bak emin ol senin icin hayirlisi bu yoksa nefes aldirmazlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fenerli oldugumu belli eden avatar koymak daha iyi .formaya karşıysanız başka şey koyabilirim ..diğer türlü cimbomlu sanıyorlar ..bence takımımı simgeleyen bir şey olsun diyorum yine de hayır derseniz ona göre bir şey avatar yapabilirim.
edit : bazılarının laf atmasına aldırmıyorum aralarında fanatik olmayan insanlar da var

GSCimbom cimbomlularindir cimbomlularin kalacak!!

Jurassic world: bekledigimden iyiydi.. gorseller, jurassic park'a da yer vermeleri falan guzeldi. Senaryo ise klasik..

468306.jpg

fena degil. ilk yarisini cok begendim, 2.yarisini biraz kirpabilirlermis ama.
bi de araklama demeyeyim de film biraz "ed wood'u" andiriyor sanki.

Jurassic world: bekledigimden iyiydi.. gorseller, jurassic park'a da yer vermeleri falan guzeldi. Senaryo ise klasik..
Ben de baya eğlendim insanlar neden burun kivirmis anlamadim. Senaryo fazla basit tabii de dinozor var sonucta yani bence yeterli :D

Kadin son kisimda t-rex i serbest birakinca "kral geliyo bee" diye bagirdim valla zaten 3 kisiydik salonda :D

Film değil de dizi önereyim ben.

Six feet under ' ı kesinlikle izleyin derim. İlk sezon biraz sıkacaktır. 2.sezon sizi bağlar . 3 den sonra laf yok zaten.

Bittikten sonra hayata bakışınız değişiyor gerçekten çok başarılı bir dizi.

628x471.jpg

Terminator fena degildi Arnold'u hala formda görmek guzel olsa da hikaye bol boslukluydu ek olarak;

John Connor'i kotu adam yapmak + sevgili doktorumuz Matt Smith'i Skynet'in bilinci olarak gormek beni sinir etti

2014'ten itibaren belli başlı kaliteli yapımlar izledik.. predestination - interstaller - gone girl-lucy gibi ki benim favorim predestinationdı.. ta ki dün akşam who am I'ı izleyne kadar..uzun uzun yazacak çok şey var ama spoiler olur diye yazmıoyrum .. ''ben birler arasında hep 0'dım''...10/10

215167.jpg

Son düzenleme:
american gangster

american-gangster.15147.jpg

New York’un önde gelen suç patronlarından birisinin şoförlüğünü yapan Frank Lucas’ın varlığından patronu ölene kadar hiç kimsenin haberi yoktur. Ancak patronunun aniden ölümü üzerine kendi imparatorluğunu kurmak ve Amerikan Rüyası’nın kendine özgü versiyonunu yaratmak için gereken açık kapıları keşfeder ve kolları sıvar. Frank Lucas, zekâsı ve katı çalışma ahlâkı sayesinde kısa sürede Harlem bölgesindeki uyuşturucu ticaretinin kontrolünü eline geçirir.
sinemalar.com

Who Am I : Beklediğim sonla bitti diye keyiflenirken beklemediğim sonla bitti.Fight Club felan o kadar ufak detaylardan sonra şaşırtıcı oldu.

Bu arada bu filmi beğendiyseniz Antikörperi de izleyin :ka21:

başkan bence editle mesajı spo olmasın:D antikörperi de izleyeceğim vakit bulunca

bence en bombası ; önce eleman kafasında kurmuş gibi gösterdiler(ki başroldeki elemanın elindeki çivi izi direk öyle düşündürdü) sonrasında öyle bir sahne vardı ki kadın 4 küp şekeri elinde tutarken eleman kayboldu ve hepsini kadın kafasından uydurdu diye düşündüm.. tabi en son bombayı bıraktılar ağzım açık kaldı netten biraz yorumlara bakınca imdbde birkaç elemanında benim gibi düşündüğünü gördüm... sonda adamlar resmen 2 kez g.t etti bu hazzı daha önce bir tek prestijde almıştım...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt