Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ex Machina
Degisik bir yapay zeka filmi olmus. Hatun da fenaydi hele sonlarinda :D 7/10

Mustafa çok film izliosun panpa doktorlar bir gecede iki film gömmeyin diyor

Terminator Genisys

Dün izledim. Terminator 3 ve 4'ten daha seyirlik olmuş,biraz daha sağlam. Lakin tabii ki ilk 2 filmin atmosferi ve karizması yok. Hatta Arnold dayı biraz daha sevimli bir makineye dönüşmüş. Belki yeni nesil böyle seviyor olabilir,ama bu filme sevimlilik dozunu bu kadar aşılamak benim gibi Terminator'un ilk 2 filmini içselleştirmiş muhafazakar izleyeciye biraz garip gelebilir.Hele Terminator 2 :Judgement day'den sonra seri bitti gibi birşey,o filmin üzerine çıkılamadı ve çıkılamaz da kanımca.Diğer filmlerin,özellikle de bu filmin şanssızlığının en temel sebeplerinden biri de bu. Sarah Connor tiplemesi de aşırı sevecen. Linda Hamilton'ın savaşçı kadın rolünü pek bulamadım. Fakat yine de Emilia Clarke rolü için çabalamış belli. Senaryo beni şaşırttı. 1 ve 2'ye göndermeler olsa ve geçmişe gidilsede oraları da biraz karıştırmışlar.

Kıssadan hisse seyirlik için gidilebilecek bir film, kötü değil...Terminator'un ilk 2 serisine göre çerezlik diyebilirim.

Son düzenleme:
ondan etkilenmeyen tek benim heralde o tarz yapımlarıda çok severim ama yok yanii bende olmamıstı
varmıymış sence övüldügü kadar ?

internette ekşide filan nerde piskolojik gerilim türü film muabbeti açılsa bu filmin de adı geçer filmin gerilimi hiç bitmiyor başlangıcından son sahnesine kadar irkilerek izledim korku filmi etkisi yarattı bende, izlemişsin zaten çok detaya girmeden yorum yapayım bir shutter island yada akıl oyunları kadar etkilemedi beni film, imdb 8 vermiş ben 7.5 veriyorum

internette ekşide filan nerde piskolojik gerilim türü film muabbeti açılsa bu filmin de adı geçer filmin gerilimi hiç bitmiyor başlangıcından son sahnesine kadar irkilerek izledim korku filmi etkisi yarattı bende, izlemişsin zaten çok detaya girmeden yorum yapayım bir shutter island yada akıl oyunları kadar etkilemedi beni film, imdb 8 vermiş ben 7.5 veriyorum
aynen bende netteki yorumlardan dolayı fazla beklenti içine girdimde bencede onları kesinlikle geçemedi .

"Belle" şimdi izledim dijitürkte sakin , oyunculuğun ön plana çıktığı ve eski ingiltere'yi konu alan kölelik ve hukuk üzerine konular ilginizi çekiyorsa çok başarılı bir film olmuş :

La ragazza del dipinto (2013) - IMDb

Relatos salvajes
RELATOS-SALVAJES.jpg

Öfkenin iliklere işlediği, dengenin her daim hassas olduğu bir toplumda, aşkların, nefretin ve intikam duygusunun hüküm sürdüğü birbirinden bağımsız bireylerin öykülerini taşıyor perdeye Asabiyim Ben...
Satın alınan şereflerin gölgesinde, insanlar kanunlar karşısında çaresiz ve öfkeli olduğu bir dünyaya ait altı farklı hayat hikayesi dikiyor karşımıza. Yolsuzluğun ve yozlaşmışlığın hüküm sürdüğü bir ülkede,kana bulanan muhteşem düğünler, ölüme yürüyen danslar,telleri iyiden iyiye gevşeyen sinirler ve buyoldan çıkmışlığı tasvir eden "eğlenceli" öyküler! Arjantin yapımı "Hermanos y Detectives" dizisiyle tanınan Damian Szifron, tam 8 yıl aradan sonra Relatos Salvajes (Wild Tales) ile bu kez sinema dünyasına dönüş yapıyor. Film, Buenos Aires ve çevresinde yaşanan altı farklı hayat hikayesini beyazperdeye taşınıyor.

beyazperde.com

favorim mühendis reiz plase host reiz.

X-men devamında tyrion da olacak anlaşılan

CJutVrIW8AAcXJV.jpg

There is a secret mid credits scene in X-Men Days of Future past (Rogue cut ) of Peter Dinkalge! Wonder why!

garden state
MV5BMjc5MDE0NjkxOF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzA0NTkyMw@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Andrew Largeman başarılı olmaya çalışan bir televizyon aktörüdür. Andrew'nun duygularının kontrolünü ele geçirmiş psikiyatrist babası bir şekilde onun annesinin ölümüne sebep olduğunu aklına yerleşmiştir. Annesinin ölüm haberini aldıktan sonra babasının ve doktorunun tavsiye ettiği ilaçları bıraktıktan sonra hayatın tam olarak ne oldugunu görmeye başlar. Uzun zamandır hissetmeyi umduğu duygulara kavuştuktan sonra kendi problemleriyle savaşan bir genç kızla tanışır ve ilişkiye başlar...
sinemalar.com

Gerçekten Kaliteli Bilim Kurgu - Hafiften Aksiyon - Gizem
Üçgenini başarıyla hissettiren film varmı yakın tarihte bildiğiniz ? Oyunculuklarda kaliteli olsa hoş olur tabi yoksa sırf can sıkıntısına jurassicworld izliycem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt