Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingsman_Become_A_Knight.jpg

İzlemeyin

Stoker (2013) - IMDb

Oldeuboi filminin yonetmeninin bir diger filmi. Icine kapanik bir genc kiz ve kizin babasinin olumunden sonra dunya turundan donen egzantrik amcasi hakkinda film. Her sahne icin cok emek harcanmis. Her kare ayri bir tablo sanki, set dizayni, muzik secimi, sinematografi muhtesem. Tekrar izlenildiginde de bircok detay yakalanacagina eminim lakin senaryo cok ilginc degil, basroldeki aktor de kotu oynamamis ama filmi bir ust seviyeye cikartacak bir performans degil maalesef. Bu yonetmen ilk Ingilizce filmi icin keske daha orjinal bir senaryo secip daha iyi bir aktorle calissaymis.

Z

3 gün önce izledim. Güzelim olası senaryoyu heba etmişler. Güzel bir film olacakken sadece zaman öldürmelik bir film olmuş.

Her çocuk özeldir.

Aamir Khan yine herzamankinden daha başarılı bir iş çıkarmış. Bunca zamandır neden izlemedim sorusunu bu aralar çok fazla soracağım kendime, eğer izlemeyen yada benim önceden yaptığım gibi izlemek için bekleyen varsa 1 dk bile durmasın.

Mad Max: Fury Road (2015) - IMDb
Oyundan çevrilen filmler arasında en başarılı olanı bu olabilir.. Afterworld filmleri arasında kendine farklı bir yer edinmiş. Senaryosu, işleniş, müzikler ve efektlerle gayet başarılı bir film olmuş.

Humandroid (2015) - IMDb
Temelde bilim kurgu aksiyon filmi olarak görünse de aslında doğarken aynı masumiyetle doğan insanoğlunun çevre ve yaşantılarla beraber nasıl birbirinden farklı kişiliklere büründüğünü hem robot Chappie hem de robotun yaratıcısı Deon üzerinden gösteren bir film. Güzeldi..

zaten film daha çok james bond filmlerine bir eleştiri gibiydi. yani ciddiyetten uzak hatta komik bir filmdi. bu filmden ağırlık bekleyerek izlemek zaten hüsranla sonuçlanır.

Bilmiyorum ne bir trailerini izledim,nede videolarına rast geldim

İzlediğim sitenin altındaki yorumlara kanarak izledim.Sonu hüsran oldu

Adamın biri james bond filmiyle karşılaştırıyordu dedim güzel herhalde :asd22:

Biraz dram biraz romantik ;

Boş Ev

Bugünkü önerilerim bu kadar saygılar

Jupiter Yukseliyor
Baska yonetmenler yapsa tamam hollywood'un klasik uzay macera filmini yapmislar derim ama bizi 2011den beri bekleten vacovski ablalar yapinca tam bir hayal kirikligi cikmis ortaya. Senaryo temelde fena degil ama islenisi iyi degildi. Efektler icinde bogulmuslar filmde 5,5/10

Jupiter Yukseliyor
Baska yonetmenler yapsa tamam hollywood'un klasik uzay macera filmini yapmislar derim ama bizi 2011den beri bekleten vacovski ablalar yapinca tam bir hayal kirikligi cikmis ortaya. Senaryo temelde fena degil ama islenisi iyi degildi. Efektler icinde bogulmuslar filmde 5,5/10

transformensın son filminden sonra izlediğim en kötü filmdi wacovskiler büyük mıçmış gerçekten 5.5 çok birazını geri al bence

birazdan black swanı izlicem bakalım övüldüğü kadar varmı

Kingsman
Fimin konusu dan brown'ın son kitabını andırıyor. Güzel de işlenmiş. Beğendim

Focus
Soygun, dolandırıcılık konulu filmleri beğenirim bu da fena değildi, sıkmadı ama daha iyileri de mevcut. Filmin başından itibaren çok fazla ters köşe koymaları filmde geçen her gerilim içerikli sahnede şüphe duymamıza sebep oluyo bu da filmin eksi yanlarından biri.. Will Smith eskisi gibi daha kaliteli filmlerde oynamalı..

Ted 2yi izledim fena degildi ancak birinci bölümün baya gerisinde kalmis.
Izlenilebilir bir Film bir kac komik Sahnesi var. Izle ve unut türünden cerezlik bir Film.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt