Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
220px-Kingsman_The_Secret_Service_poster.jpg

Kingsman: Secret Service (2014) - IMDb

ulan michael caine, colin firth, sl jackson ve cakma andy garcia gibi baba aktörlere güvenip actim ama sonuc fiyasko. ciddi bir film beklemistim ama baya james bond parodisi gibi birseymis:(

dün geç de olsa V for Vendetta'yı izledim efsaneydi..

1.jpg

Insepşın diye bir şey izledim arkadaş nasıl bir hayal gücüyle öyle bir senaryo yazarsın hayretler içerisinde kaldım.

51NIpFUyr0L._SX940_.jpg

Brick - Dose mortale (2005) - IMDb

Eski kiz arkadasinin olmeden birkac gun once soyledigi, o an icin anlamsiz kelimelerden baslayip ipucu toplaya toplaya kizin olumune sebep olan olaylari cozmeye calisan bir lise ogrencisi ve yasadiklari hakkinda film. Ayni senaryo universite icin cekilse biraz daha gercekci olurdu belki, guzel film ama lise icin absurt kacmis bazi seyler. Yine de noir tarzi filmlerden hoslaniyorsaniz begenirsiniz bu filmi de diye tahmin ediyorum.

Numetro-2.jpg

Danny Collins Imdb 7.1

Mükemmel ötesi bir film al pacino yine oyunculuğunda tavan yapmış yardımcı oyuncular tek kelime ile harikalar müzikler harika senaryo harika kesin ama kesin izleyiniz.

Yüzüklerin efendisi 1.2.3 şimdi sıra 3 te peşpeşe izleyince harikulade oluyor.

titanic diye bi film buldum beyler gemi falan var batıyor. süper. izleyin.

duel

Duel-e1383012334831.jpg

Sinamanın dahi çocuğu Steven Spielberg'ün yönetmenliğini üstlendiği,Tv için çekilmiş ama bizde ve bazı ülkelerde sinemalarda oynamış müthiş bir gerilim.California'da önemli bir toplantısına yetişmek için yolda yalnız başına araba kullanan David Mann,önündeki kamyonu geçince kamyon tarafından tehdit edilmeye başlar.

sinemalar.com

-subliminal-

i127757.jpg

-subliminal-

Son düzenleme:
Million dollar babyi izledim. Idare eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt