Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The platform = Çöp
sistem eleştirisiymiş koyim öyle filme,bozulmayan tek şey velet bi kız.
Güzel bi distopya diyodum ki sıçtı batırdı sonrasında.

parazit,,,,,,, enteresan bir filim. fakat irishman yahut once upon a time in hollywood warken en iyi filim secilmesi bizi guldurmustur.

Film Amerika'da bile iyi hasılat yapmış ki Amerikan halkının altyazılı film izlemekten nefret ettiğinin sen de farkındasındır. Ayrıca hem Cannes, hem de Akademi'de ödül almak her babayiğidin harcı değildir. Diğer iki film de oldukça iyiydi ama Parasite bayağı hak etti. Ek olarak, Akademi zamanında Tarantino'nun çok daha iyi filmlerine bile ödül vermemişken bu son filmiyle ödül alması oldukça zordu.

The platform = Çöp
sistem eleştirisiymiş koyim öyle filme,bozulmayan tek şey velet bi kız.
Güzel bi distopya diyodum ki sıçtı batırdı sonrasında.

Oradaki küçük kız yeniden doğuşu, hayatın döngüselliğini temsil ediyor. O kız henüz bozulmamış, sistem onu çarkının bir dişlisi haline getirmemiş. O ufak kız büyüdüğünde belki de diğerleri gibi açgözlü biri haline gelecek. Bir diğer ihtimal de küçük kız yok, her şey bizim sakallı abinin sanrısı.

Az buçuk spoiler verebilir misin ?
Abi Finli makineli tüfek birliğinin cephelerde verdiği mücadeleyi ve askerlerin psikolojik durumlarını anlatıyor.Sırf Rokka karakteri için izlenebilir.Üslerine karşı itaatsiz ancak askerliğin hakkını sonuna kadar veren,bir kaç kez itaatsizlikten dolayı ölüm cezasının kapısından döndüğü sahnelerde müthiş oynamış.Yapma ihtiyar etme ihtiyar eşin ve çocukların var derken buldum kendimi 😊Ölüm cezası almamasının en büyük nedeni de çatışmalardaki başarısıdır.Koskela karakteri de hemen hemen onun gibi...İki karakter kral oğlu kraldır.İnşallah SPOILER az olmuştur 😂

Oradaki küçük kız yeniden doğuşu, hayatın döngüselliğini temsil ediyor. O kız henüz bozulmamış, sistem onu çarkının bir dişlisi haline getirmemiş. O ufak kız büyüdüğünde belki de diğerleri gibi açgözlü biri haline gelecek. Bir diğer ihtimal de küçük kız yok, her şey bizim sakallı abinin sanrısı.
Ya fena başlamadı ama bi yerden sonra olmadı gibi.
Children of man filmini izledin mi bilmiyorum ama baştan sona çok güzeldi distopya filmi olarak.

Children of man filmini izledin mi bilmiyorum ama baştan sona çok güzeldi distopya filmi olarak.

The platform bence gayet iyi bir yapım. Distopyadan ziyade metafor ve alegorileriyle dikkat çekici bana göre. Her karakterin, eşyanın, olayın vs. bir işareti var. Oyuncular iyi iş çıkarmış. Atmosfer, kurgu ve konu da dikkat çekici. Keyif alarak izledim, seviyorum bu tarzları.

images

İlginç ve güzel bir filmdi.

7.0/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

images

Sağlam filmdi Lakin finali fazla tatmin etmedi beni.

7.5/10

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

s3fnd9.jpg

türk standartlarina göre cok cok iyi bir komedi filmiydi. ailenizle de izleyebilirsiniz, hic küfür barindirmiyor. cok keyifle izledim. ft göndermesi de güzeldi. :asd: netflixiniz varsa gidin ordan izleyin destek olun. türkiyede böyle filmler cogalmali.

Gerçekten güzel bir film idi. Eski Türk filmlerinde ki samimiyet vardı.

Yok, izlemedim. Ben pek bilim kurgu, fantastik tür filmleri izlemem. Platform'u da merak ettiğim için seyrettim. Twitter'da çok fazla şakası dönüyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt