- 30 Ağustos 2009
- 30.248
- 20.228
- 2.593
Benim gibi mağaradan çıkanlar varsa hemen izlesin derim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
parazit,,,,,,, enteresan bir filim. fakat irishman yahut once upon a time in hollywood warken en iyi filim secilmesi bizi guldurmustur.
Az buçuk spoiler verebilir misin ?Ekli dosyayı görüntüle 76547
Film 3 saat olmasına rağmen hiç sıkılmadan izledim.Finliler iyi iş çıkarmış.![]()
The platform = Çöp
sistem eleştirisiymiş koyim öyle filme,bozulmayan tek şey velet bi kız.
Güzel bi distopya diyodum ki sıçtı batırdı sonrasında.
Az buçuk spoiler verebilir misin ?
Ya fena başlamadı ama bi yerden sonra olmadı gibi.Oradaki küçük kız yeniden doğuşu, hayatın döngüselliğini temsil ediyor. O kız henüz bozulmamış, sistem onu çarkının bir dişlisi haline getirmemiş. O ufak kız büyüdüğünde belki de diğerleri gibi açgözlü biri haline gelecek. Bir diğer ihtimal de küçük kız yok, her şey bizim sakallı abinin sanrısı.
Ya fena başlamadı ama bi yerden sonra olmadı gibi.
Children of man filmini izledin mi bilmiyorum ama baştan sona çok güzeldi distopya filmi olarak.
Lakin finali fazla tatmin etmedi beni.![]()
türk standartlarina göre cok cok iyi bir komedi filmiydi. ailenizle de izleyebilirsiniz, hic küfür barindirmiyor. cok keyifle izledim. ft göndermesi de güzeldi.netflixiniz varsa gidin ordan izleyin destek olun. türkiyede böyle filmler cogalmali.

afferimgeçen burda gördüm hereditary diye bir film
izledim
![]()
Ya fena başlamadı ama bi yerden sonra olmadı gibi.
Children of man filmini izledin mi bilmiyorum ama baştan sona çok güzeldi distopya filmi olarak.
var mı bunun muadiliafferim
Mükemmel 1 filmDemin Aykut enişteyi izledim fena değildi.