Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ortacag donemi
kis temali
veya onemli bi sahsiyetin hayatini anlatan bi film onerisi bekliyorum, mikelanjelo olur da vinci da olur fark etmez.
ayri ayri beyler hepsi ayni filmde olacak diye bi sey yok. iyi forumlar:)

ortacag donemi
kis temali
veya onemli bi sahsiyetin hayatini anlatan bi film onerisi bekliyorum, mikelanjelo olur da vinci da olur fark etmez.
ayri ayri beyler hepsi ayni filmde olacak diye bi sey yok. iyi forumlar:)

kışlı fargo ve simple plan
Mühim şahıs olarak william dafoenin van gogh olduğu filim iyiydi.

Dun bir film izlemedim inanilmaz guzeldi, gercekten harikaydi 10 / 10

Cem Yılmaz'ın da dediği gibi; 'Ulan Haneke, yine çile yine dert' tadında bir film olmuş. İzlediğim üçüncü Haneke filmiydi ve içlerinde en çok bu filmi beğendim. Renk Üçlemesi serisinin üçüncü filminde izlediğim ve çok sevdiğim bir karakteri canlandıran Jean-Louis Trintignant'ı bu film vesilesiyle tekrar izlemek oldukça keyifliydi. Bu arada, en iyi kadın oyuncu ödülünü Emmanuelle Riva'ya değil de Jennifer Lawrence'a veren Akademi'ye de selam olsun. 8/10

Cem Yılmaz'ın da dediği gibi; 'Ulan Haneke, yine çile yine dert' tadında bir film olmuş. İzlediğim üçüncü Haneke filmiydi ve içlerinde en çok bu filmi beğendim. Renk Üçlemesi serisinin üçüncü filminde izlediğim ve çok sevdiğim bir karakteri canlandıran Jean-Louis Trintignant'ı bu film vesilesiyle tekrar izlemek oldukça keyifliydi. Bu arada, en iyi kadın oyuncu ödülünü Emmanuelle Riva'ya değil de Jennifer Lawrence'a veren Akademi'ye de selam olsun. 8/10

insanın te’a şeapan 1 film

2399182.webp

İzleyin izlettirin.Tony Pro ve Jimmy Hoffa'nın karşı karşıya geldiği sahneler efsanedir.Robert de Niro'nun Jimmy Hoffa'nın eşi ile telefon görüşmesinde sergilediği oyunculuk Oscar'ı almaya yeterdi.Oscar ödüllerine karar verenleri bir kez daha saygıyla anıyorum.

gareth balenin bu filmdeki degisimi en risklisi olmus
110 kiloya kadar cikarmis kendisini
doktorlar uyarmis artik bir daha yapma diye
adamin kendisni izlemek zaten keyifli, filmin konusu da baya sardi
ben begendim

MV5BMTY1NjM0MzgxMV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDc4NTY0NjM@._V1_SY1000_CR0,0,640,1000_AL_.jpg

the champ 1979

1596572456707.png
:uhu:

küçük çocuk destan yazmış yav. o yaşta nasıl o tripleri yaşamış efsane bi olay bizim çavo çavo sneijdere benziyor.
filmdeki çocuğun babası jon voight abi de angelia jolienin babasıymış. aylak adam rolü yakışmış kendisini en son gece yarısı kovboyunda izlemiştim sanırım.

Gülen Adam
Kemal Sunal'ın en anlamlı filmi. Başta güldürüyor sonra seni hüzünlendiriyor.

la haine... ula oyle yazmislar ki ekside falan sanarsin tanrisal bi film, abartilmis film
taksimli cenke uyuz oldum zaten basindan sonuna kadar

6/10 saidin tipinden dolayi 7 diyeyim 7/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt