- 26 Kasım 2012
- 185.626
- 258.378
- 5.998
12.Adam tavsiye ederim Hayri. Jonathan reise bir kez daha hayranlık duydum.
şu mu üstbert
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12.Adam tavsiye ederim Hayri. Jonathan reise bir kez daha hayranlık duydum.
thirteenth flooradam akıllı filim önerileri ile konuya zenginlik tahsis edelim.
thirteenth floor
Wristcutters : a love story
Stranger than fiction
strangeri izlemeye dusunuyorum
lakin maggieyi pek begenmiyorum
vasat aktris
thirteenth floor
Stranger than fiction
Evet kotu. Filmde oyunculuklar cok iyi degil ama senaryo iyi oldugu icin izletiyor bir sekilde. Romantik-fantastik filmleri seviyorsan izleyebilirsin. Cerezlik film
bu tortiin olan matrixin PRinin golgesinde kalan film diyolardi sanirim iyi dedin ben de izliiim bi arathirteenth floor
Stranger than fiction

Izle izlebu tortiin olan matrixin PRinin golgesinde kalan film diyolardi sanirim iyi dedin ben de izliiim bi ara
![]()
İzleyenler olduğuna eminim,bi arkadaşım bana önermişti ben de izlemeyenler için kesinlikle öneririm. Çok güzel bir gerilim filmiydi. Yönetmeni de kutlamak istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 100503
Görüşündür, saygı duyarım abi. Ben çok beğenmiştim şahsen.Bu filmin çok abartıldığını düşünüyorum..
şu mu üstbert

Çinlileri desteklemiyoruz. Sanatlarına da veto!Chronicle of a Blood Merchant 2015
Ekli dosyayı görüntüle 100509
yu hua nın kanını satan adam kitabı maolu yılları, kültür devrimini ve kıtlık yılları gibi olayları yine bi aile üzerinden anlatıyordu.
filmi kitabın kore uyarlaması çinlilerden önce davranmışlar sanırım. olayları kendilerine göre şık bi şekilde bağlamışlar güzel olmuş.