Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzleyenler olduğuna eminim,bi arkadaşım bana önermişti ben de izlemeyenler için kesinlikle öneririm. Çok güzel bir gerilim filmiydi. Yönetmeni de kutlamak istiyorum.

1604697907829.webp

Ben gayet iyi buldum, Resident Evil tarzı filmleri sevenler kesin izlesin bence güzeldi.

gözlerindeki sır'ı ben de çok beğenmedim.

Chronicle of a Blood Merchant 2015

1604708009389.png

yu hua nın kanını satan adam kitabı maolu yılları, kültür devrimini ve kıtlık yılları gibi olayları yine bi aile üzerinden anlatıyordu.
filmi kitabın kore uyarlaması çinlilerden önce davranmışlar sanırım. olayları kendilerine göre şık bi şekilde bağlamışlar güzel olmuş.

Chronicle of a Blood Merchant 2015

Ekli dosyayı görüntüle 100509

yu hua nın kanını satan adam kitabı maolu yılları, kültür devrimini ve kıtlık yılları gibi olayları yine bi aile üzerinden anlatıyordu.
filmi kitabın kore uyarlaması çinlilerden önce davranmışlar sanırım. olayları kendilerine göre şık bi şekilde bağlamışlar güzel olmuş.
Çinlileri desteklemiyoruz. Sanatlarına da veto!

Orda ujgur Türkler katliam görüyor, siz Çin Novel den çıkmış filmleri izliyorsunuz PES

klass 2007

şa-ha-ne muhteşem bi final. böyle demişken akıl oyunları dolu ya da süprizli bi finale sahip olduğu anlaşılmasın. yapılması gereken en şahane iş yapılmış usulca kenara bırakılmış.

1604872669537.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt