Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Halkulade bir film.. gerçek bir hikayeden uyarlandigi için genelde olmuyor devamı..

İntouchablesin yeri bambaşkadir benim için o ayarda görmesem de Good Will Hunting- Something The Lord Made - 3 idiots-The perks of being a wallflower- Wonder --500 days of summeri tavsiye ederim yerli olarak da Mucizeyi izleyebilirsin ..
Bu Filmi nerden izliyorsunuz bende izlemek isterim hafta sonu

Bir yabancı film arıyorum. Geçmişte izlemiştim ama adını hatırlayamadım
Filmde miting gibi bir toplantı esnasında birine saldırı düzenleniyordu. Ve bu saldırı anına sürekli geri dönülüyordu. Yani miting alanında bulunan 4-5 kişi açısından tekrar tekrar aynı sahneyi ele alıyordu film. Yani o saldırı anını (veya patlama emin değilim ) 4-5 kez gösteriyorlardı ama farklı kişilerin açılarından
Böyle bir şeydi
Hatırlayan var mı böyle bir film ?

Source code olabilir mi gerçi bu trende geciyordu

Halkulade bir film.. gerçek bir hikayeden uyarlandigi için genelde olmuyor devamı..

İntouchablesin yeri bambaşkadir benim için o ayarda görmesem de Good Will Hunting- Something The Lord Made - 3 idiots-The perks of being a wallflower- Wonder --500 days of summeri tavsiye ederim yerli olarak da Mucizeyi izleyebilirsin ..

500 days of summer i izleyip sinirini bozmasin bos yere 😂
Saksi olmanin faydalarini izleyen herkes begeniyor da ben hic sevmedim

500 days of summer çok iyidir ya sen manitadan ayrılıp falan mı izledin ? Lewiti eğitti kız resmen

Rahat 15 kez izlemisimdir. Hala spotifyde dinlerim filmdeki sarkilari.

Ustat kiz tam pust orda ya ne egitmesi. Kazik soka soka adam etti desek hadi neyse ama yine de adam olmadi ki son sahnede bile ici eriyordu kiza.

Ryan gossling abimizin blue valentine filmi cok daha saglam filmdir.

avatarımın paylaşılmasından rahatsızım

Rahat 15 kez izlemisimdir. Hala spotifyde dinlerim filmdeki sarkilari.

Ustat kiz tam pust orda ya ne egitmesi. Kazik soka soka adam etti desek hadi neyse ama yine de adam olmadi ki son sahnede bile ici eriyordu kiza.

Ryan gossling abimizin blue valentine filmi cok daha saglam filmdir.

Zaten sinir bozucu olduğu için çok güzel ama bu sinir bozucu kisimlari hafif komedi dram karışık yansitmislar..

Tenet sanki devam filmi gelecek gibi bitmedi mi
Interstellar da öyle
Inception da öyleydi aslında. Son kısım çok uçlu bitiyor tabii Inception da buna çok uygundu.

Interstellar filmden ziyade şovdu zaten, dönemine göre iddialı bir yapımdı bilimsel dayanakları konusunda büyük hatalar olsa da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt