Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı gibi psikopat bir film :) oldukça başarılı.. finali de güzeldi

thumbnail-american-psycho.jpg

1008154_nl_the_loft_1410350862718.jpg
Güzel bir katil kim filmi..5 arkadaşın metreslerini düzmek için herkesten gizlediği bir çatıkatı ve orada işlenen bir cinayeti konu alıyor.. sıkıcılık yok devamlı merak uyandırıyor.. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız..Sanırım 2 yapım var ben Belçika yapımını izledim onu tavsiye ediyorum...7.5/10 p.s. aileboyu izlenecek bir film değil bell, kısımlarda erotizm var

Son düzenleme:
11167927_800.jpg
İzlemekte geç kaldığım bir film..Dönemin efsanelerinden olsa da 2014 yılı için çok abartılacak bir film olmadığını düşünüyorum.. Yani sırf sürpriz bir final için insanı 2 saat sıkan filmlere sinir oluyorum..Konusu çok güzel film içinde birkaç orjinal numara daha ekleyip seyirciyi eğlendirebilirlermiş.. Yine de efsaneye saygı olsun aryıca finali hoşuma gitti.7/10. Ben büyük beklentiyle izledim sizler öyle izlemezseniz daha çok keyif alırsınız..

Son düzenleme:
stay_2005.jpg
Bir sürpriz final filmi daha ama ciddi anlamda çok sıkılıyorsunuz...İmdb'nin bu yönü insanları kandırıyor...2 saat sıkıl 5 dk.yla tatmin ol..Matchstickmenle aynı problem var ama bunda emin olun çok daha fazla sıkılacaksınız..Yine de ben sürpriz final severim derseniz sonununu tahmin edemeyeceğiniz bir film..

Judgement at Nuremberg

174.Judgment%20at%20Nuremberg%201961%20DvdRip.jpg

Fazlasıyla underrated kalmış başyapıt. ABD yapımı olunca böyle konuda tarafsız işleyeceklerini hiç zannetmiyordum. Ama yanıldım çok objektif işlenmiş. Kendi ülkelerine bile giydirdikleri diyaloglar vardı.

Tarz olarak 12 angry men gibi. %90'lık kısmı tek mekanda geçiyor. Bana göre o filmden çok daha iyiydi. 10/10

kadının hitler aslında hep kötü şeyler yapmadı iyi şeyler de yaptı dedikten sonra söylediği söz. tanıdık sanki:D

99GQ8N.jpg

Stonehearst Asylum

544a3053934ca.jpeg

Edgar Allan Poe'nun kısa hikayesinden sinemaya uyarlanan film, yazarın diğer eserlerinde olduğu gibi karanlık bir tona sahip. Tıp fakültesinden mezun olan bir öğrenci ilk görevi için bir akıl hastanesine atanır. Hastaların hareket ve gündeliklerine zamanla alışan genç adam zamanla buraya alışır. Fakat bir süre sonra hiçbir şeyin göründüğü gibi basit ve sıradan olmadığını fark eder...
Joe Gangemi'nin senaryosunu yazıp Brad Anderson'ın yönetmenliğini yaptığı filmin önemli rollerinde Kate Beckinsale, Jim Sturgess, Ben Kingsley ve Michael Caine alıyor.

beyazperde.com

:hat::hat::hat:

son izlediğim film scarlett johansonn un ynadığı LUCY . ısrarla önerebileceğim bir film izlemeyenler için.

Cehennem Melekleri şu an Show Tv de başladı.

79882629374016568524.jpg

kill the boss 2 gayet komikdi 7,8/10

The Rover (2014) - IMDb

konu itibariyle fazlasiyla sade ve büyük bölümü sıkıcıydı. filmden sonra tartisacak birsey bile yok acikcasi. o kadar düz bir senaryoya sahip.
bir tek kamera kullanimi asiri güzeldi hakkini vermek lazim.

Post apokaliptik donemde arabasindan baska bir seyi kalmamis bir adam ve abisi tarafindan olume terkedilmis bir gencin yol hikayesine duz senaryo denmez reis kusura bakma. Temponun yavasligi yonetmenin yaratmak istedigi yokluk ve bosluk atmosferinden dolayi. O atmosferi de cok basarili bir sekilde yaratmis adam. Belki farkli bir beklentiyle izledin. Cekimlerden bahsetmissin zaten, onun disinda oyunculuklar da cok iyi filmde.

Post apokaliptik donemde arabasindan baska bir seyi kalmamis bir adam ve abisi tarafindan olume terkedilmis bir gencin yol hikayesine duz senaryo denmez reis kusura bakma. Temponun yavasligi yonetmenin yaratmak istedigi yokluk ve bosluk atmosferinden dolayi. O atmosferi de cok basarili bir sekilde yaratmis adam. Belki farkli bir beklentiyle izledin. Cekimlerden bahsetmissin zaten, onun disinda oyunculuklar da cok iyi filmde.

valla ben begenmedim hic ne yalan söyleyeyim. bir kere adamin muhabbetine doyum olmadi, bütün film agizindan toplamda 10 cümle cikti saniyorum. bir yan hikaye, ön hikaye yada diger haydutlarin perspektifini göreydik eyiydi. mesela "the road" var benzer konuya sahip, o daha iyi kotarmisti bu türü. ha ondaki bütce bu filmde yok tabi onun farkindayim. özetle film kötü degil kesinlikle ama asiri bayik.

17247.jpg

Fantasmes (1967) - IMDb

ayni isimle 2000 yilinda cekilmis versiyonu kat kat daha iyiydi, bunda sadece sıkıldım. remake'inde seytan rolünde liz hurley varken, bunda tipsiz bir ingiliz abi var. komedi yönü de oldukca zayifti bana göre.

yeniden-baslamak-izle-55.jpg

Yeniden Başlamak(2005)

Une vie inachevée (2005) - IMDb

Robert Redford ve Morgan Freeman performansları çok güzel ayrıca J.Lopez'de var filmde, geçmişe dönük pişmanlıklarla dolu bir hayatı anlatıyor bazı şeyleri değiştirmek istemesi çırıpınışları benim hoşuma gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt