Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
exclusive-place-beyond-the-pines-uk-poster-130202-a-1363272166-470-75.jpg

enteresan

izlenebilir

The Boxtrolls
Oscari alir mi bilmem ama aday olmayi kesinlikle hak etmis, cok hos bir animasyon..

Fatihin Fedaisi: Kara Murat
Kardesimin istegiyle gittik.. Bi beklentim yoktu. Muhtemelen kötü, en fazla vasat bir film olur diyordum.. Yanilmisim.. berbat bir film. Kostümden oyunculuga, efektlerden senaryoya bastan sona cok kötüydü. Hayatimdan 2 saat heba oldu gitti.. çıkışta salon önünde adamin biri gorevliye nasil abi bu film diye soruyodu.. döndüm, aman hocam sakin düsünme bile dedim.. zaten kardesim de pisman oldu izlemek istedigi icin..
Cuneyt arkinin oynadigi kara muratlarin degerini bilin..

taken 3 düşmüş nete izleyeceğim şimdi sizde izleyebilirsiniz güzeldir herhalde :D

Ooo Snowpiercer. Güzel bi sistem eleştirisi filmiydi. İzleyin

Dracula untoldu izledim. Uzun zamandır bu kadar boktan bir film izlemediydim iyi geldi.

Steve McQueen ve Dustin Hoffman'ın müthiş oyunculuklarının ön plana çıktığı, Henri Charriere'in gerçek hayat hikayesini anlattığı kitaptan sinemaya uyarlanan, vefakarlık ve özgürlük mücadelesine dair 1973 ABD yapımı bir başyapıt.

16172_3.jpg

Filmi bana öneren çok sevdiğim bir arkadaşıma seni iyi ki tanımışım dedirten ve sonlarına doğru gözlerimin dolmasına vesile olan bir filmdi.

Interstellar 8/10 cok degisik bir film ve filmin son 1 saati fantaziye bagliyor sanki ama hakkaten kurgu anlaminda crazy good

Dün sinemaya gittik, EXODUS ü seyretmeye...

Hayatimda seyrettigim en kötü filmlerden bir tanesi (net top 5 e girer).

MV5BMjEzNzMzNzQzNl5BMl5BanBnXkFtZTcwNjExMTE3Mw@@._V1_SX640_SY720_.jpg

film'ul extraordinaire coconuwts ,gie it a str8 ub '7.9' i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt