Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MV5BMjIxNTU4MzY4MF5BMl5BanBnXkFtZTgwMzM4ODI3MjE@._V1_SX640_SY720_.jpg

Interstellar (2014) - IMDb

Film gerçektende etkileyici birçok bilim kurgu unsur barındırıyor eğer bunlara ilgi duymuyor ve merak etmiyorsanız filmden birşey anlamanız çok olası değil ama bilim kurgu severler için kaçırılmayacak bir film.

Son düzenleme:
qm3b1Z.jpg

La planète des singes: l'affrontement (2014) - IMDb

ilk filmi cok begenmistim (2011'de cikan) de bu sanki olmamis yav. efektler falan hepsi hos ama senaryo fazlasiyla basit olmus. büyük bir film cekelim demisler ama konu kücük kalmis. son cikan godzilla icin de benzer seyi düsünmüstüm.

qm3b1Z.jpg

La planète des singes: l'affrontement (2014) - IMDb

ilk filmi cok begenmistim (2011'de cikan) de bu sanki olmamis yav. efektler falan hepsi hos ama senaryo fazlasiyla basit olmus. büyük bir film cekelim demisler ama konu kücük kalmis. son cikan godzilla icin de benzer seyi düsünmüstüm.

cesar karakteri çok etkileyiciydi onun dışında senaryo zayıf denebilir ama sardı yinede film beni..

bu arada terminator avatarın çok hoş panpa t-800 arnord <3

eskiden izlediğim 2 filmi izledim bugün..

Av (Predator): Uzun yıllar önce izlemiştim.. unutmuşum çoğu sahneyi. Güzel film ama alien ile kıyaslamak mantıksız bence.. hem konu farklı hem yer-mekan.. alien çok daha güzel ayrıca

Cennetimden Bakarken: Bu filmi izleyeli çok bi zaman olmadı ama hazır cnbc-e veriyorken izliyim dedim.. Yine etkiledi.. çok güzel bir film..

FURY
gerçekten güzel film...
savaş filmlerini zaten hep sevmişimdir
hele bir uçak sahnesi var ki çok beğendim

filmin senaryosu pazar geceleri kanal 7'de çıkan savaş filmlerinden farksız. brad pitt reisin oyunculuğu kendini izletiyor bende beğendim ama film kötü o kadar da iyi değil.

gsc nufusunun pek kalemi olmasa da onerelim:

GentlemenPreferBlondes001.jpg

reminder: her halukarda MARILYN(aka heroet'ul all've sato's fantasies, aka sato's birl, aka heavenly being, aka creator'ul universe)'in huzuruna cikmadan BISMARILYNULRAHMANULRAhiM demeyi ihmal etmeyiniz, devaminda filmin restored 35mm version'i oldugundan emin olunz

Beyler bir konuda yardım lazım. Sayacağım filmleri Türkçe altyazılı torrent halinde nerede bulabilirim?

Papillon
Godfather Trilogy
The Sicilian Clan
La Mala Educacion
Breakfast on Pluto

m_mindscape2D.jpg
Konusu farklı gayet sürükleyici izlenesi bir gerilim-gizem filmiydi... Sonunda kafanıza yatmayan mantık hataları olsa da şu kıtlıkta iyi gitti.. 7/10

la-mala-educacion-portada-original.jpg

İngilizce alt yazı ile izledim. Konu pek hoşuma gitmese de hikayenin izleyiciye aktarılış biçimi bakımından filmi oldukça başarılı bulduğumu söyleyebilirim.

Quand vient la nuit (2014) - IMDb

orta halli bir film. pek yeni bir konusu yok acikcasi, oyuncularin tasidigi bir film olmus.
hareketli, türlü olaylarin döndügü birsey beklemeyin yalniz. daha cok karakter odakli dram/suc/mafya karisimi bir yapim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt