Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resim koymucam the imitation game fena değildi beğendim puanım 10/7.5

background.jpg

Tazza : The hidden card

Kore yapimi, surukleyici bir film, bir saniye bile sIkIlmadim.

Kumar ve indirigandi + hafif action temalarini seviyorsaniz, kaçirmayin.

Son düzenleme:
Güzel bir film önerebilirmisiniz ? Müzikal olabilir.

her yazdigin komik olmayan yorum için 1 dolar kazansaydin, simdi cenenden para çikacakti.
Yalniz ben o gulucukleri komik olsun diye koymuyorum her komik olsa da olmasa da koyarim o gulucukleri simdi uzayin bakayim bu Arada Emir Sato ile yorumunu begenmeyi unutmussun hatirlatayim dedim :D

Whiplash: Müzikle yani enstrümanlarla aram pek olmadığı için önyargılı başladım ben kesin sıkılırım diye. Sıkılmadım üstelik müziklerden de müthiş keyif aldım. Ama hikaye biraz yavan geldi. 2 ana karakterin insanı atmosfere hapseden üstün performansı tamam, akıcılık sürükleyicilik herşey var. Ama hikayenin bir olayı yok baktığınız zaman 80'lerdeki Flashdance'den farkı çok yok. "İnanırsak çok çalışırsak olur bence" den ibaret. Ha burada hocanın yaklaşımı sürekli sınırları zorlamak, en iyiyi elde etmek için iyiyi yetersiz bulmak falan bunlar işe yaramadığı çoğu zaman ters teptiği için günümüzde terk edilen motivasyon yöntemleri.

İyi filmden ötesi değil gibi geldi bana.

The Captive: Guzel bir psikolojik gerilim filmi.. senaryo kizi kacirilan aile senaryosu yani orijinal degil.. filmde bosluklar, tamamlanmayan kisimlar cok fazla yine de surukleyicilik acisindan basarili buldum.. filmin gectigi mekanlar Fargo tadi veriyor

İcimdeki Ses: Oncelikle kiz cok guzeldi.. kardesimin ya da arkadaslarimin "hadi su filme gidelim" diyip beni goturdukleri Turk filmlerine artik hayir diyebilmeliyim bence.. Zaman ve para kaybindan baska bisey olmuyor.. kendi istegimle gittigim Turk filmleriniyse genelde begeniyorum.. bu film de iyi degildi ama kiz guzeldi.. Filmin guldurdugu yerler cok nadirdi.. ilk bolumu fena degildi ama 2.bolum bitse de gitsek artik dedirtti.. bu arada kiz cok guzeldi :D

poster212x312.jpeg

Dumb & Dumber De (2014) - IMDb

pek bir numarasi yok, ilk filmin hatirina izleyeyim dedim. 1-2 sahne disinda cok da güldürmedi zaten. izlenecekse beklentiyi düsük tutmakta fayda var. 5.5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt