Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
whoami
who-am-i.jpg

Genç bir bilgisayar dehası olan Benjamin, sadece Almanya’da değil dünya çapında tanınan biri olmak istemektedir. Yer altı bir hacker grubu, Benjamin’i aralarına katılmaya çağırınca, bu tehlikeli teklifi kabul eder... Yönetmenliğini Baran bo Odar’ın üstlendiği filmin senaryosu da yönetmen bo Odar ile birlikte Jantje Friese’ın imzası var. Siber suç geriliminin başrolünde Tom Schilling yer alırken, Elyas M'Barek, Wotan Wilke Möhringi Hannah Herzsprung ve Trine Dyrholm isimleri eşlik ediyor.
beyazperde.com

:016: :016: :016: :016: :016: :016: :016:

Konusu, müzikleri falan ilgimi çekti. Aldım listeye :ka19:

Bigger Stronger Faster* (2008) - IMDb

10/7,5

Film tadında sadece steroidlerle alakalı değil kesinlikle. İnsanların çocukluk hayalleri ulaşmak istediği noktalar vs. çok değişikti ben beğendim. Yapan adamın kendi ülkesine bu kadar sert eleştirilerde bulunması güzel gerçekten. Filmin en ilginç kısmı şu yapımcı olan adam Chris Bell büyük abisi çocukluğundan beri Dünya'ca ünlü bir amerikan güreşçisi olmak istiyor. Adamın havuzlu evi, güzel arabası ailesi var ama yetmiyor bunlar o yüzden sürekli mutsuz. Filmde adamın babası onun intihar edeceğine eminim ama ne zaman olduğunu bilmiyorum diyor. Film çekildikten bi süre sonra ölüyor maalesef. Bu belgeselde aslında Amerika'ya eleştiri var steroidler kadar da.

Insidious 3 sinemada izlenecek kalitede değil.

Kingsman iyi. Terminator beklentilerimin altındaydı.

Who Am I : Beklediğim sonla bitti diye keyiflenirken beklemediğim sonla bitti.Fight Club felan o kadar ufak detaylardan sonra şaşırtıcı oldu.

Bu arada bu filmi beğendiyseniz Antikörperi de izleyin :ka21:

Terminatör Genesys'i izleyeceğim bakalım seri ne duruma gelmiş.

O avatari kaldir

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt