Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terminatör Genesys'i izledim. Kafam allak bullak oldu.Bir daha izleyeceğim iyice anlayabilmek için,zira çözemediğim ve gizemli kalan bazı durumlar var.

The tribe (2014) - IMDb

5cdpjr.jpg

Sinema sanatına özgü nadir sıçramalardan birtanesi.

mad max fury road

olmuş. :005:
------------------------
müthiş ya :asd:

1X0CCkj.jpg

Hz.Musa'nın hayatını anlatan bir film
Mısır'ın başına gelen doğal afetlerle ilgili
görsel efektler harika

exodus-tanrilar-ve-krallar-1417968902.jpg

güzel film tavsiyeleri var

arkadaşlar bildiginiz bilim kurgu hastasıyım önere bileceginiz zaman kaybı olmayan bilim kurgu uzay konulu filmler varmıdır

saygılar

güzel film tavsiyeleri var

arkadaşlar bildiginiz bilim kurgu hastasıyım önere bileceginiz zaman kaybı olmayan bilim kurgu uzay konulu filmler varmıdır

saygılar

Benimde film kategorilerinde en çok ilgimi çeken kategoridir bilim-kurgu.Eğer bilim kurgu seviyorsan muhtemelen bütün hepsini seyretmişsindir ancak belki gözünden kamçmış çok ön plana çıkmamış birkaç film olabilir diye yardımcı olmak istedim.

Paralel Evren – Coherence

Jüpiter Macerası – Europa Report

Karanlık Saat – The Darkest Hour

Sonsuzluk Projesi – Project Almanac

Çok bir beklentiye girme ancak filmler kesinlikle zaman kaybı değil.

ali bey altyazısı filan varmı ki bu filmlerin isveçce fince filan mı izliyecez

Turkce altyazili izledim ucunu de.

What_We_Do_in_the_Shadows_poster.jpg

What We Do in the Shadows (2014) - IMDb

Çok biliniyor mu bilmiyorum ama ben yeni duydum bu filmi. Oldukça eğlenceli bir film olmuş. Günümüz dünyasında yaşayan vampirlerin hayatını belgesel gibi bir sunum ile anlatıyor. Çöp Amerikan komedi filmleri gibi değil. Değişik bir film izlemek isterseniz öneririm, ben çok beğendim.

İntikam filmi tavsiyesi istedim ve gelen cevap üzerine Mezarına Tüküreceğim 1-2'yi izledim.

İki filmde bolca klişe içermekle beraber intikam sahneleri yapılanları düşündükçe insanın içini soğutuyor. Şiddet sahneleri iyi ama kahramanların psikoljisini yansıtmakta zayıf kalınmış. Oyunculukları da beğenmedim. İki filmde 5/10

İntikam filmi tavsiyesi istedim ve gelen cevap üzerine Mezarına Tüküreceğim 1-2'yi izledim.

İki filmde bolca klişe içermekle beraber intikam sahneleri yapılanları düşündükçe insanın içini soğutuyor. Şiddet sahneleri iyi ama kahramanların psikoljisini yansıtmakta zayıf kalınmış. Oyunculukları da beğenmedim. İki filmde 5/10
The skin i live in. Izle remkdasim.

arkadaşlar bildiğiniz tüm komedi filmlerini önerebilirmisiniz bu konuda portföyüm çok dar

Hangover 1 2 3 hepside harika.

Road trip ve serinin ikinci filmi
Sican yarisi diye bi film vardi adini orjinal adini unuttum ama on numara 5 yildiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sican yarisi = tabana kuvvet

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt