Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangover 1 2 3 hepside harika.

Road trip ve serinin ikinci filmi
Sican yarisi diye bi film vardi adini orjinal adini unuttum ama on numara 5 yildiz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buldum tr ye tabana kuvvet diye çevirmişler imdb si 6.4 izlenir gibi :)

scary movie serisi de oldukca iyi. toplam 5 film sonuncuyu izlemesen de olur ama.

Cielo d'ottobre (1999) - IMDb

Babasının izinden gitmeyi seçmeyip hayallerine sarılıp peşinden gitmeyi seçen bir çocuk ve ona eşlik eden arkadaşarı, oldukça güzel bir film. Şimdiye kadar neden izlemedim dedirten filmlerden.
Gerçek bir olaydan filme aktarılmış. Tavsiye ederim.

Tavsiye üzerine bugün izledim. Plastik cerrahla hatta genel olarak cerrahlarla uğraşmayacaksın aga. Sağlam film. Teşekkürler. 8/10

Renktaş İspanyol filmlerini seviyorsan La Cara Oculta ve Sleep Tight'ı da tavsiye ederim. The Skin İ Live in'i beğendiysen bu ikisinide emin ol beğenirsin çok sağlam filmler. Sleep tight çok değişik bi çalışma özellikle.

Sleuth_movie.jpg

Diyaloglar, oyunculuklar çok iyi tavsiye ederim. 2007 yapımı da var ama 1972'de çekileni izleyin bence.

Ant-Man i izlemek yeni firsat oldu. Diger Marvel serilerine gore daha komik ve eglenceliydi. Begendim

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

Stardust

Çok güzel film. Sonunda çalan soundtrackla iyice verdi coşkuyu. Tavsiye ederim.

7bPRjY.jpg

bu zamana kadar bircok disney filmi izlemisimdir ama hicbiri bu kadar hosuma gitmedi cok begendim
bence disneyin en baba animasyon filmi bu olmus
ateri salonlarinda büyüyenler mutlaka izlesin cok duygusal bir nostalji yapacaksiniz

filmin sonunda ralph ölseydi belki daha etkileyici ve duygusal bir sonu olurdu
ama disney filmlerindeki en büyük sorun bu malesef neredeyse hic ölüm olmuyor hep mutlu sonla bitiyor

https://www.youtube.com/watch?v=Jh0cBfaT8Kw

cok tatli yavvvvvvvvvv keske böyle bir kizim olsa lan

sddefault.jpg

Surukleyici bir suc filmi.

Son düzenleme:
southpaw-music-from-and-inspired-by-the-motion-picture-shadyinterscope-2.jpg

Tahmin ettigimden daha iyi cikti acikcasi. Klise yonleri cok ama oyunculuklar muazzam.

American Gangster (2007) - IMDb

Dönemin en büyük mafyaları İtalyanlar ve beyazlarken Bailiff adında bir siyahi mafya babasının yanında senelerini geçirmiş sadık, cesur Frank Lucas'ın gerçek hikâyesinden esinlenerek yapılan film 1960 lı yıllarda geçiyor. Başrol karakterini canlandıran ünlü başarılı oyuncu "Denzel Washington”. Amerika’nın Vietnam ile savaşa girdiği sıralarda Frank'in patronu vefat eder. Frank Lucas, kendisini, Manhattan’ın Harlem bölgesindeki eroin ithalatı işinin esas kişi ilan eder. ABD’ye bu malları getirtmek için farklı bir yöntem dener. Bunun sonucu olarak sokaklarda halihazırda uygun olan mallar arasında üstünlük elde eder ki bir de daha ucuzdur. New York mafyası ile işbirliği yaparak pozisyonunu garanti altına alır. Bu aynı zamanda, narkotikten sorumlu Richie Roberts adında kendini adamış, dürüst bir polisin gerçek hikayesini de anlatan bir filmdir.

olağan şüpheliler, prestij, ilizyonist gibi sonunda vay anasını diyeceğim filmler önerene şuku

olağan şüpheliler, prestij, ilizyonist gibi sonunda vay anasını diyeceğim filmler önerene şuku

The Life of David Gale
Skeleton Key
Matchstick Men

Bir çırpıda aklıma gelenler. Özellikle ilk yazdığım herhalde izlediğim en underrated filmdir.

Southpaw iyiydi Jack Gyllenhaal iyiydi

Film hikayesi biraz basitti ama sonuçta boks filmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt