Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ant-man izlediğim en kötü filmler arasına girer herhalde.

yıllarca film arasında salonu terk edip gidenleri aşağılamamış olmasam utanmayıp çıkacaktım. keşke çıksaymışım :(

TheGift.jpg

Simon ve Robyn yeni evli, genç bir çifttir. Hayatları tam da planladıkları gibi giderken, Simon'ın bir lise arkadaşıyla karşılaşması tüm yaşamlarını alt üst edecektir.

Bu yil izledigim nadir iyi fimlerdendi.

exodus-tanrilar-ve-krallar-1417968902.jpg

İzleyip izlememek arasında tereddütte kalmıştım fakat Yönetmen koltuğunda Ridley Scott'u görünce izlemem lazım dedim.

Beklentilerimi senaryo dışında hemen hemen karşıladı. Görsel anlamda özellikle.. Senaryoda Kitaba (Tevrat) bağlı kalınsa daha iyi olurdu. Kızıl deniz olayı da çok basite indirgenmiş ayrıca. Haberci (Cebrail) rolünü bir çocuğun üstlenmesi saf masum bir davranış olsa da, Kullanılan bazı sözler intikam isteyen bir Tanrı tarafından gönderildiği düşüncesini çoğu kişi üzerinde yaratmıştır.

Musa rolünü Bale'ye vermeleri de biraz yanlış olmuş keza Bale bir süre önce Musa ile ilgili Şizofren ve kafayı yemiş biri sözünü kullanmıştı. Bu sözden sonra bu rolün verilmesi ve Bale'nin bu rolü kendi bakış açısını katarak yapması (Haberci ile konuşma tarzı vs) Yanlış gibi geldi bana biraz, Yine de Film sonuçta deyip geçtim.

220px-Terminator_Genisys.JPG

Terminator Genisys (2015) - IMDb

iyiki sinemada izlememisim. t4'den bile daha kötü olmus. bi kere filmin herhangi bir ciddiyeti yok, ilk iki filmin parodisi gibi olmus baya (arnold'un şebek gibi siritmasi, kyle'in sürekli espri kasmasi, ha birde görüp görülebilecek en tipsiz john connor). kyle reese tercihi zaten tam bir fail.
ya aga terminator diyince insan kasvetli atmosfer, gerilim falan bekliyor ama bu baya aile filmi tadinda olmus.

-1984'deki arnold'larin kapisma sahnesi begendigim tek iyi seydi
-john'un terminatör'e dönüsme olayi tüm serinin en sapsal twistiydi
-arnold'un o sivi seyin icine düsüp aninda t1000'e dönüsmesi nedir yahu
-nette yazilan şu yoruma da katiliyorum ayrica: "kyle ve john'un arasindaki romantizm, kyle ve sarah'ninkinden daha inandiriciydi":D

iyiki sinemada izlememisim. t4'den bile daha kötü olmus. bi kere filmin herhangi bir ciddiyeti yok, ilk iki filmin parodisi gibi olmus baya (arnold'un şebek gibi siritmasi, kyle'in sürekli espri kasmasi, ha birde görüp görülebilecek en tipsiz john connor). kyle reese tercihi zaten tam bir fail.
ya aga terminator diyince insan kasvetli atmosfer, gerilim falan bekliyor ama bu baya aile filmi tadinda olmus.

-nette yazilan şu yoruma da katiliyorum ayrica: "kyle ve john'un arasindaki romantizm, kyle ve sarah'ninkinden daha inandiriciydi":D

Efsane fimleri bu dönemde devam filmi çekme merakı nedir anlamış değilim.Jurassic ve terminatörün son filimleri gerçektende vasatın altında kalmış.

the edge

The_Edge_1997.jpg

Bir uçak kazası sonucu, Alaska’nın vahşi topraklarında entellektüel milyarder Charles Morse (Hopkins) ile moda fotoğrafçısı Robert Green (Baldwin) hayatta kalma mücadelesinde karşı karşıya kalırlar. Bu arada birbirleriyle ilgili bazı gerçekler de açığa çıkar.

sinemalar.com

awakenings

Awakenings.jpg

Dr. Malcolm Sayer, insan ilişkileri çok zayıf olan ve hayatı boyunca labaratuvarlarda bilimsel araştırmalar yapan bir doktordur. Personel yetersizliği yaşayan bir hastane, başka başvuru olmadığı için Sayer'ı işe almak zorunda kalır. Dr. Sayer, tamamı çok uzun yıllardır bilincini kaybetmiş ve hareketsiz görünen hastaları tedavi etmek ister.
Bir konferansta başka bir hastalık için geliştirilen L-Dopa adlı ilacın kendi hastalarına da derman olabileceğini düşünen Sayer, şansını denemek ister. İlacı Leonard Lowe üzerinde denemek için izin alan doktor, ilk başta başarılı olur ancak zamanla ilacın yan etkileri ortaya çıkmaya başlar.

sinemalar.com

prison break dizisinin tüm bölümlerini 720p kalitede tr alt yazılı izledim. müthiş bir dizi. şiddetle tavsiye ederim. her bölümü film tadında.

T2'den daha iyi diyen yeni jenerasyonlar gördüm sinemada...

Allah akıl fikir versin dedim.

geniys gömüldüğü kadar kötü değildi t2 performansı bekleyen yoktu zaten niye tribe girdiniz ki günümüz filmlerinin bir çoğu artık böyle sadece interstellar bunun dışına çıkabildi

Yok arkadaş olmamış ben yandım siz yanmayın. Böyle efsane serileri niye bok etmeye çalışıyorlar özellikle anlamıyorum bundan önceki de kötüydü. Ya ayrıca Emilia Clarke'tan Sarah Connor olur mu arkadaş şaka mısınız Dünya'da oyuncu mu kalmadı komedi resmen.

1) Matrix
2) Terminatör
3) X-Men
4) King Kong
5) Narnia Günlükleri
6) Yüzüklerin Efendisi
7) Maymunlar Cehennemi
8) Star Trek
9) Star Wars
10) Alien vs Predatör
11) Ölümcül Deney
12) Olay Ufku
13) Superman
14) Spiderman
15) İp Man

1) İnception
2) Ben Robot
3) Prometheous
4) Yapay Zeka
5) Jurassıc Park
6) Avatar
7) Bir Uzay Macerası
8) Zamana Karşı
9) Iron Man
10) Hulk
11) Siyah Giyen Adamlar
12) Riddick Günlükleri
13) Spiderwick Günceleri
14) Transformers
15) Armageddon
16) Karanlıklar Ülkesi
17) Tron Efsanesi

Son düzenleme:
1) Matrix
2) Terminatör
3) X-Men
4) King Kong
5) Narnia Günlükleri
6) Yüzüklerin Efendisi
7) Maymunlar Cehennemi
8) Star Trek
9) Star Wars
10) Alien vs Predatör
11) Ölümcül Deney
12) Olay Ufku
13) Superman
14) Spiderman
15) İp Man

1) İnception
2) Ben Robot
3) Prometheous
4) Yapay Zeka
5) Jurassıc Park
6) Avatar
7) Bir Uzay Macerası
8) Zamana Karşı
9) Iron Man
10) Hulk
11) Siyah Giyen Adamlar
12) Riddick Günlükleri
13) Spiderwick Günceleri
14) Transformers
15) Armageddon
16) Karanlıklar Ülkesi
17) Tron Efsanesi
Hepsi güzel hepsini seyrettim. Bazen diyorm hardiski sıfırlayıp şu filmleri baştan izlesek ne olurdu be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt