Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

IMDB Puanı: 7.7 Benim Puanım: 7.2

Jake Gyllenhaal beğendiğim bir oyuncu, filmlerini severim. Bu filmi de olmuş, tavsiye ederim.

images

IMDB Puanı: 7.7 Benim Puanım: 7.2

Jake Gyllenhaal beğendiğim bir oyuncu, filmlerini severim. Bu filmi de olmuş, tavsiye ederim.

Bu filmi seyretmekte iki gündür çok kararsız kalıyorum çok durağan olmasından korkuyorum çünkü nefret ederim böyle filmlerden ne dersiniz izlemeli miyim?

Asabiyim ben filmi çok iyiydi özellikle ilk 3 hikaye efsane

Asabiyim ben filmi çok iyiydi özellikle ilk 3 hikaye efsane
favorim muhendis ve gelindi geriye kalanların hepsi özellıkle arabalı olan tam bir maldı :asd:

ama arkadaş o muhendis ne oynamıs o adamın fılmlerı hep guzel tam bir sakin adam çıldırısı. gelın olan ıse düşman basına dedirtse bıle hayran bıraktı kendısıne

favorim muhendis ve gelindi geriye kalanların hepsi özellıkle arabalı olan tam bir maldı :asd:

ama arkadaş o muhendis ne oynamıs o adamın fılmlerı hep guzel tam bir sakin adam çıldırısı. gelın olan ıse düşman basına dedirtse bıle hayran bıraktı kendısıne
Gelinli çok pisti ya öyle bir rezalet yaşamak istemezdim :D

Mühendis efsaneydi tam breaking bad deki walter white lık iş yaptı...

Arabalı hikaye de full komediydi :D

[h=2]The Odd Life Of Timothy Green[/h]
Stanleyville isimli küçük bir kasabada yaşayan ve aile olabilme umuduyla yanıp tutuşan Cindy ve Jim Green (Jennifer Garner - Joel Edgerton) çiftinin bir türlü çocukları olmamaktadır. Bir gün, bebekle ilgili tüm dileklerini yazıp bir kutuya koyarlar ve arka bahçelerine gömerler. Kısa süre sonra, fırtınalı bir gecede evlerinde beliren Timothy isimli bir çocuk çiftin yaşamını sonsuza değin değiştirir.

sinemalar.com

Tropic Thunder

Filmde aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere eğitim verilen dış dünyadan yalıtılmış Dale Dyle eğitim kampında iki hafta kaldıktan sonra yeniden topluma dönen oyuncuların topluma dönüşlerinden sonra karşılaştıkları zorluklar ve bocalamaları komedi kalıpları içerisinde anlatılıyor. Savaş filminde oynamaya başlayan aktörlerimiz, gerçek savaşı andıran koşullar altında kalınca eğitim kampında öğrendiklerine başvurmak zorunda kalıyor ve ortaya ‘film içinde film’ mantığında işleyen eğlenceli olaylar çıkıyor.

Oyuncular :Robert Downey Jr. , Tom Cruise , Ben Stiller , Jack Black , Jay Baruchel,Matthew Mcconaughey

sinemalar.com

tom cruise u çok fena yapmıslar filmın sonundaki dansı falan acayipti :asd:

efeb58faed857efc321f3add42730123.jpg
TomCruiseLesGrossmanTTCostume.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt