Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snitch
5.5/10

cok kotu degil ama baya RATARDED

hateship loveship 4/10
bullshit

spy 8.5/10
w. enjoyable

Ilk bolumunu begenmistim simdi gitmeyi dusunuyordum 1 saat sonra sinema da :D

Gidem mi yoksa ''The Visit'' yada ''Vacation'' i ne mi gitsem ..?

Diğer ikisi için bir şey diyemem ama ilki gibi öyle labirent falan bekliyorsan bu filmde yok söyleyeyim :DD

Diğer ikisi için bir şey diyemem ama ilki gibi öyle labirent falan bekliyorsan bu filmde yok söyleyeyim :DD
Labirent degilde oyle dunyanin cokmus manzarasi falan vardi herhalde artik disari da bazi seylerden kacacaklar falan diye dusunuyordum :)

the big bounce

the-big-bounce_118495.jpg

morgan freeman'ın izlediğim tek kötü filmi. üstelik filmde owen wilson'da var ama ikiside kurtaramamış. isimleri görünce beklenti yüksek oluyor ister istemez sonuda böyle hüsran.zaman telefi.

Labirent degilde oyle dunyanin cokmus manzarasi falan vardi herhalde artik disari da bazi seylerden kacacaklar falan diye dusunuyordum :)

Dediğin gibi. Bu da klasik zombi filmlerine dönmüş. Her zombi filmindeki gibi bunda da insanlar birbirleriyle uğraşıyorlar.

Beni sıktı şahsen o mevzular. Klişe.

Sinister 2

It wasn't bad. 7/10

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

the big bounce

the-big-bounce_118495.jpg

morgan freeman'ın izlediğim tek kötü filmi. üstelik filmde owen wilson'da var ama ikiside kurtaramamış. isimleri görünce beklenti yüksek oluyor ister istemez sonuda böyle hüsran.zaman telefi.
Rezil diyorsun yani hacim..
Last vegas gibi tirt kokusu aliyorum..

☆$☆

1) Matrix
2) Terminatör
3) X-Men
4) King Kong
5) Narnia Günlükleri
6) Yüzüklerin Efendisi
7) Maymunlar Cehennemi
8) Star Trek
9) Star Wars
10) Alien vs Predatör
11) Ölümcül Deney
12) Olay Ufku
13) Superman
14) Spiderman
15) İp Man

1) İnception
2) Ben Robot
3) Prometheous
4) Yapay Zeka
5) Jurassıc Park
6) Avatar
7) Bir Uzay Macerası
8) Zamana Karşı
9) Iron Man
10) Hulk
11) Siyah Giyen Adamlar
12) Riddick Günlükleri
13) Spiderwick Günceleri
14) Transformers
15) Armageddon
16) Karanlıklar Ülkesi
17) Tron Efsanesi

Rezil diyorsun yani hacim..
Last vegas gibi tirt kokusu aliyorum..

☆$☆
Last vegas ekip hatrina yinede izlenir reiz ama bu cidden kotuydu ya. Bilmiyorum bu aralar owen wilson filmlerine sardim.listelere bakarken ikisini bir arada gorunce tamam bu iyidir dedim ama resmen bitiremedim filmi bi turlu

Last vegas ekip hatrina yinede izlenir reiz ama bu cidden kotuydu ya. Bilmiyorum bu aralar owen wilson filmlerine sardim.listelere bakarken ikisini bir arada gorunce tamam bu iyidir dedim ama resmen bitiremedim filmi bi turlu
Yalniz o dörtlüyü rezil,bes para etmeyen bir senaryo icin bi araya getirmekte zor is..

☆$☆

el-cuerpo-cartel1.jpg

Ceset - El Cuerpo

Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri idi. Muhteşem.

images

Çok zengin bir işadamı olan Damian (Ben Kingsley), ömrünün son demlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık kötüye gitmiştir ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramamıştır. Artık hayatından umut kesilen Damian, son bir kez şansını yeni bir tedavi yöntemiyle denemeyi kabul eder. Yapılan işlem sonucunda tüm bilinci genç ve sağlıklı bir bedene (Ryan Reynolds) aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de, o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfettikçe ve gizli bir servis tarafından arandığını farkedince kendini hiç beklemediği bir macerayla yüz yüze bulur.

Ben bilim kurgu fazla izlemem ama begendim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt