- 26 Kasım 2012
- 185.639
- 258.458
- 5.998
snitch
5.5/10
cok kotu degil ama baya RATARDED
5.5/10
cok kotu degil ama baya RATARDED
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk bolumunu begenmistim simdi gitmeyi dusunuyordum 1 saat sonra sinema daMaze Runner - La fuga (2015) - IMDb
Vasat, sıradan bir film. İlk filmin kendince güzel bir havası vardı bu tamamen tv filmi olmuş. Sinemaya gidip para harcamayın internete düşünce izlersiniz.
Ilk bolumunu begenmistim simdi gitmeyi dusunuyordum 1 saat sonra sinema da
Gidem mi yoksa ''The Visit'' yada ''Vacation'' i ne mi gitsem ..?
Labirent degilde oyle dunyanin cokmus manzarasi falan vardi herhalde artik disari da bazi seylerden kacacaklar falan diye dusunuyordumDiğer ikisi için bir şey diyemem ama ilki gibi öyle labirent falan bekliyorsan bu filmde yok söyleyeyimD
Labirent degilde oyle dunyanin cokmus manzarasi falan vardi herhalde artik disari da bazi seylerden kacacaklar falan diye dusunuyordum![]()
Rezil diyorsun yani hacim..the big bounce
![]()
morgan freeman'ın izlediğim tek kötü filmi. üstelik filmde owen wilson'da var ama ikiside kurtaramamış. isimleri görünce beklenti yüksek oluyor ister istemez sonuda böyle hüsran.zaman telefi.
Last vegas ekip hatrina yinede izlenir reiz ama bu cidden kotuydu ya. Bilmiyorum bu aralar owen wilson filmlerine sardim.listelere bakarken ikisini bir arada gorunce tamam bu iyidir dedim ama resmen bitiremedim filmi bi turluRezil diyorsun yani hacim..
Last vegas gibi tirt kokusu aliyorum..
☆$☆
Yalniz o dörtlüyü rezil,bes para etmeyen bir senaryo icin bi araya getirmekte zor is..Last vegas ekip hatrina yinede izlenir reiz ama bu cidden kotuydu ya. Bilmiyorum bu aralar owen wilson filmlerine sardim.listelere bakarken ikisini bir arada gorunce tamam bu iyidir dedim ama resmen bitiremedim filmi bi turlu
![]()
Ceset - El Cuerpo
Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden biri idi. Muhteşem.
![]()
Boyun Eğmez(Unbroken 2014) Imdb 7.2
Çok önceden izlemiştim harika ötesi bir film ancak bugün arşivimi karıştırırken gördüm izlemeyen arkadaşlar için şiddetle tavsiye ederim.