Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leon (1994)

9/10

leon-stills-leon-leon-the-professional-24525341-1788-1169.jpg

Natalie Portman'in ne kadar muazzam aktris oldugunu gösteren film.

Aksiyonu biraz abartmislar ama o kadar da olur.

Leon muhteşem ya. 10/10 hatta 11/10. Daha geçen oturdum bir daha izledim herhalde 4-5 falan oldu bir bu kadar daha izlerim muhtemelen Allah ömür verirse.

Çok geç kalmışsınız Leon'u izlemek için. Ama 10/10 luk bir film değil kesinlikle, Gary Oldman sayesinde 8/10 olur çok çok.

Sent from my iPad using Tapatalk

10/10 Leon için biraz abartı gibi oldu evet. Özellikle yakın zamanda izlediğim için biraz etkisi altında olduğumdan herhalde. Benim şahsen gözüm kapalı 10/10 verebileceğim 6-7 tane film ancak vardır (Braveheart, Gladiator, Shawshank Redemption, Godfather 1-2). Onları düşününce Şükrü gibi ben de 9/10 verirdim muhtemelen.

1354125624_into-the-white-2012-hollywood-movie-watch-online.jpg

Into The White 2012 Imdb 7.2

Film konu olarak gayet başarılı zaten yaşanmış gerçek bir hikayeden alıntı,oyunculuklarda çok güzel ve sonu gerçekten etkileyici.İzlemeniz dileğiyle.

Leon (1994)

9/10

leon-stills-leon-leon-the-professional-24525341-1788-1169.jpg

Natalie Portman'in ne kadar muazzam aktris oldugunu gösteren film.

Aksiyonu biraz abartmislar ama o kadar da olur.

Zevkler farklı oldugu için herkes her filimi begencek diye birsey yok ( genel yorumlar için diyorum) ama Leon efsanedir bu filme dil uzatmak bana göre abes kacıyor ben abartmıyorum hastası oldugumdan 15 yada 20 kere izlemişimdir.

San andreas fayini izledim şimdi effektler ve reisin kızının dikkatimi çeken müthiş göğüsleri dışında birşeye benzemiyor. Kiz gece ruyama girecekti allahtan baska bir güzel videosunu buldumda o cevheri gördüm :)

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

San andreas fayini izledim şimdi effektler ve reisin kızının dikkatimi çeken müthiş göğüsleri dışında birşeye benzemiyor. Kiz gece ruyama girecekti allahtan baska bir güzel videosunu buldumda o cevheri gördüm :)

Edit : cakmaymis ya la true detectiveciler niye demediniz:(
Alexandra-Daddario-Bra-Size-Before-and-After-Photos.jpg

Son düzenleme:
Biz Türkler için çakma falan farketmez. Direk dalarız
Yok ben istemem böyle sonradan sistigini öğrendiğim kızlari hic sevmiyorum insanın aklina geliyor yatakta en iyisi naturel hacı anlarsın birgün insallah

Yok ben istemem böyle sonradan sistigini öğrendiğim kızlari hic sevmiyorum insanın aklina geliyor yatakta en iyisi naturel hacı anlarsın birgün insallah

Hacı bizde az çok yaşadık birşeyler ama sen Master yapmışsın

Bende aynen senin gibi düşünüyorum naturel olacak. Ben genel olarak Türklerden bahsettim. Başka ırklara bakarak en azgın toplumlardan biriyiz. Yokluktan nelere sulanan erkekler gördüm Türkiye'de...

Biz gurbetçiler kız tavlama olayında daha şansılıyız Türkiye'deki erkelere bakarak. Yabancı kızlar dünden hazır. Merhaba dediğin kız bir bakmışsın aynı yatakta...

Son düzenleme:
2012 7.8/10

enjoyable shift

the happening 7.5/10

film-ul apeshit

trainwreck 6.5/10

cena ve lebron iyidi, hariciyatinda = meh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt