Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apocalypse_The_Second_World_War_TV-333282865-large.jpg

Hep ertelediğim bir belgeseldi.Sonunda bitirdim gayet güzeldi fakat çok taraflı bakılmış olaylara yinede 2.dünya savaşını anlatan en iyi belgesel,müzikleri flnda çok hoş

ters-yuz-1432715109.jpg

Inside Out 2015 Imdb 8.5

Animasyon yapımları bir film olarak pek kabul etmem çünkü filmlerde oyunculuk görmek benim için önemlidir.Ancak bu animasyon o kadar duygulu ve eğlenceli ki zaman nasıl geçti ve neden daha uzun değildi dedirten bir yapım olmuş şiddetle tavsiye ederim.Puanını kesinlikle hakediyor.

The Switch

6/10

Jennifer Aniston'in en kötü filmi herhal. Çocuk tatli oldugu için 2 puan ekstra verdim.

CR11Q_OUEAA8agp.jpg

CR11QtYWwAAW6Gm.jpg

Son düzenleme:
Election 1999

8/10

Filmin hikayesi ve aktörleri gayet iyiydi.

Spoiler vermeden; film 3 okul başkan adayı hakkında. 3 aday da birbirlerinden cok farklilar. Ve onlarin öğretmeni olan Broderick'in hayati hakkında

Beğenmediğim tek şey filmin bu kadar kısa olmasi. Rahat 2 saat ve 30 dk. olabilirdi.

Son düzenleme:
Carsamba,Persembe ve bugun TV'de Al Pacino'nun filmlerine rastladim.Hepsini izledim.Eger derbiyi kazanirsak bundan sonra Kadikoy totemim belli.

Dope (2015)

Yılın en iyi film listesine girmez ama fena değildi.
Film 3 zenci çocuğun hayatı hakkında. 1 büyük kavgadan sonra başka birisine ait olan çanta bulduktan sonra asıl macera o zaman başlıyor

6.5/10

şükrü gelecekten mi yazdın reis saat daha 09:05 sen 11:03 de yazmıssın

Son dönemlerde izlediğim filmler:

Elysium - Güzeldi. Bilim kurgu devrim tarzı bir film olmuş
Oblivion - Bu da yukarıdaki filme benziyor ama daha az güzeldi
San Andreas Fayı - Kötü
Dev Avcısı Jack - Bunu da beğenmedim. San Andreas Fayı da bu da sadece görsel efekt yığınından başka bir şey değil..
Ted 2 - Güzel, ilk film gibi gayet eğlenceli olmuş ama onun verdiği mesajlar daha hoştu. Bu sırf komedi içeriyor
The Big Lebowski - Sıkıcıydı
Marslı - Gayet başarılı buldum. Hayatta kalma temalı filmleri severim. Bu da güzel olmuş.

Discover-Escobar-Paradise-Lost-In-Romance-Thrillers-New-Poster.png

Escobar: Paradise Lost (2014) - IMDb

Amerikalı surf yapan bir elemanın Pablo Escobar'ın yeğenine aşık olmasını ve sonrasında "Gaviria Familia"sına katılmasını anlatan bir film.

Fena bir film olmamış. Escobar rolünü oynayan Benicio Del Toro iyi bir oyunculuk sergilemiş. Escobar'ın yeğeni Maria da ateşli bir latin hatun.

Puanım: 7.0/10

ayın son günü olduğundan dolayı önerileri hızlandırabilirsek çok hayra geçer.
iyi forumlar

İzledim reis. Oyunculuk nasıl öttürülür? Bunu gösteriyor Del Toro abimiz bizlere. Harikulade bir oyunculuk sergilemiş :ka21:

ben ikisinide izlemedim öyle duruyor pc de. oynculuğu öttürmüş ve güzel diyorsan ön saflara yerleştiriyim madem. :005:

a murder of crows

a-murder-of-crows-movie-poster-1999-1020209314.jpg

böyle bir senaryoyu tv filmi yaparak harcamışlar.

images

Bone Tomahawk 2015 Imdb 7,1

Değişik bir western olmuş içinde gerilimde mevcut.Filimin en başından bu gerilim başlıyor.Yavaş ilerliyormuş gibi gelebilir film ilk başlarda ama son derece akıcı olduğunu film bittiğinde anlıyorsunuz iyi seyirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt