Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizin-kalbinde-in-the-heart-of-the-sea-501.jpg

hayatta kalma mucadelesi

denizin-kalbinde-in-the-heart-of-the-sea-501.jpg

hayatta kalma mucadelesi
korkunç ya orda kaldığını herkes hayal eder köpekbalıkları ve mavi balinalar içinde gece göz göze görmezken .. kesin izlenir mesela Pi nin hayatı filmi de öyleydi öldü dediğin yerlerde kurtuluyodu

Earthlings-2005-poster-afis.jpg

10/10

İzlemekte zorlandım, sinir krizi geçirmenize sebebiyet verebilir; insan dediğimiz hayvanın neler yapabildiğini görmek için izlemek lazım.

akk için son 4 5 gün sızan filmler, güzel öneriler
konu resmen akıyor :005:

Son düzenleme:
pirates.jpg

10/10

Güzel bir hikaye ve iyi oyuncu performansı bu filmi kendi dallarında hakikaten en iyi film yapıyor.

Belli bir bütçe elle alınmış ve bu kamera ve çekim yerler den belli oluyor.
Mutlaka sizi mutlu ve tatmin edecek, güzel bir seyir şevki oluşturacak bir 'masterpiece' .

Son düzenleme:
pirates.jpg

10/10

Güzel bir hikaye ve iyi oyuncu performansı bu filmi kendi dallarında hakikaten en iyi film yapıyor.

Mutlaka sizi mutlu ve tatmin edecek, güzel bir seyir şevki oluşturacak bir 'masterpiece' .

Bende diyorum bu ne zaman çekildi tövbe est

pirates.jpg

10/10

Jesse Jane :yenieek:

Sayenizde güzel Fransız filmleri izliyorum......Sıkıcı olmayan Fransız filmi önerisi olan varmıdır?

Burnt - Çok Pişmiş filmi her film sitesinde var ama izlemek mümkün değil....Yemek filmleri çok güzel oluyor.

episode 7yi izleyen 1 allahin kulu olmadimi

alayiniz mi somalilisiniz yaw

The Revenant izleyeyim bu akşam orijinal Fransızca düşmüş nete

Envoyé de mon Sony Z3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt