Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
session9poster.jpg

7/10

Hoplamalı,zıplamalı korku filmlerinden sonra ilaç gibi geldi.

sound-of-my-voice-poster-artwork-christopher-denham-nicole-vicius-brit-marling1.jpg

wtf did i just watch yorumu yapılan youtube videoları gibi bir film.

Mistik bir hava katılmaya çalışılmış, Osho'nun dans meditasyonuna benzer şeyler var ama olmamış.

3/10

Att_litu.jpg

5 bölümden oluşan güzel bir belgesel, adından da anlaşılacağı üzere böcekler üstüne.

9/10

...

Son düzenleme:
creed-efsanenin-dogusu-2015-turkce-altyazili-356.jpg

Çok iyi bir film çıkmış ortaya, Ön yargı ile yaklaştım başta, yine mi Rocky dedim ama bu çok başka.

Konuşurken bir şey öğrenemezsin, hayatın gerçeği bu. Konuştuğun sürece dinleyemezsin..

buranın önerisinden izledim.baya guzeldi bee

Le_trou_becker_poster3.jpg

The Martian... Yilin en iyi filmlerinden degil ama idare eder. Klişe dolu, biraz uzun süren bir film. Jason Bourne bu tip filmler için uygun aktör degil. Damon'un Marstaki maceralarini ne kadar heyecanlısa, onun kurtarişi o kadar sıkıcıydı. Soundtracks pek begenmedim. He bir de filmin yarisi CNN'i göstermekle geçti herhalde. 6.5/10

Son düzenleme:
Creed (2015)

Bir dakika bile sıkılmadim.

9 verecektim ama filmde Tupac şarkisi oldugu için 1 puan ekstra veriyorum.

10/10

[h=3]Self/less ı izledim. Final dışında gayet başarılıydı bence.[/h]

Sicario (2015) - IMDb

Film çok iyi, muhakkak izleyin. Konusu daha önce bir çok filmde anlatılmıştır ama müthiş bir gerilimle izliyorsunuz. Oyuncluklar ve çekimler harika.

Denis Villeneuve Prisoners dan sonra yine harika bir film. İzleyin kesin hatta imkan varsa sinemada.

Jump Street Part I

genel anlamda komik film ama bazi sahneler igrenç ötesiydi

Jonah Hill bu tip filmlerde iyi oynuyor

Netflix ci varmı burda yeni filmlerden ne var hosunuza giden

Envoyé de mon Sony Z3

mutlaka izlenmesini taavsiye ederim. bilgisayar korsanları ile alakalı ama gerçekden sürükleyici ve güzel sonuyla da harika bir film.

Ekli dosyalar

• D9iXVcj.webp
    D9iXVcj.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 22
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt