- 27 Ocak 2010
- 59.394
- 31.011
- 3.523
güzel 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
güzel 
Filmin sonunu iki farklı şekilde yorumlayanlar var.Sen nasıl yorumlayanlardansın![]()
![]()
The Walk (2015) - IMDb
idare eder, fransada gecen kismi biraz kirpabilirlermis ama. yalniz aklima takilan bir soru ise sokak sihirbazi, ögrenci, amatör fotografci yani kisaca zügürt diyebilecegimiz adamlar 1974 yilinda amerikaya gidis-dönüs 3-4 kez seyahat edecek parayi nerden buldu? üstüne bir de konakladilar orda kac hafta.
bi de filmi izleyen renktaslar neden hep gerilmis anlamadim. nasil bitecegini bilmiyor muydunuz aga?
6.5/10
valla şahsen adamı tanımıyodum.. baştan beri kendisini anlattığı için kurtulacak heralde diyordum ama yine de bi sürpriz son da gelebilir diye bekliyordum
"Çoğu insan savaşın çoğunlukla savaşmakla geçtiğini sanar. Ancak bu doğru değil. Savaş beklemektir. Sıradaki saldırıyı, sıradaki yemeği ve sıradaki sabahı..."

![]()
9.4/10
Filmi sinemada izlemiştim film 1saat 20 dk filandı herhalde yarım saat sonra ara vermişlerdiLucy'i izledim ortalama bir film. Güzel başlamış,ilk yarısı fena değildi ama daha sonrasında konunun işlenmesi iyi olmamış. Mantık hataları da var. Ha izlenebilir mi izlenebilir vaktiniz varsa. Bilim kurgu konseptine de pek oturtamadım ayrıca. Limitless daha iyi hemen hemen aynı konuyu işlemesi bakımından. Besson farklı noktalara kayayım derken raydan çıkarmış konuyu.
Creed
Beklentimin üzerindeydi. Balboa'yı canlı tutmaya çalışan bir film olur diye bekliyordum ama gayet güzel bir film olmuş.