Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Filmin sonunu iki farklı şekilde yorumlayanlar var.Sen nasıl yorumlayanlardansın :)

Son cümlede bir canavar olarak yaşamak mı yoksa iyi bir insan olarak ölmek mi? konuşmasından sonra 2 bakıcı ile iyi bir insan olmayı seçti.

Türk filmi İtirazım Var'ı izledim. Film değil de başrolün fikirleri ilginçti. Vakit geçirmelik 6/10

itirazim-var-filminin-afisi-yayinlandi.jpg

The Walk
İzlerken ben gerildim adam nasıl başarmış bu işi helal olsun valla. Güzel film 8/10

Müthiş film.Kore ve japon filmlerinin yanında artık çoğu hollywood filmi halt etmiş.Aksiyon senaryo oyunculuk şahane

Ekli dosyalar

• indir.webp
    indir.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 129
The_Walk_%282015_film%29_poster.jpg

The Walk (2015) - IMDb

idare eder, fransada gecen kismi biraz kirpabilirlermis ama. yalniz aklima takilan bir soru ise sokak sihirbazi, ögrenci, amatör fotografci yani kisaca zügürt diyebilecegimiz adamlar 1974 yilinda amerikaya gidis-dönüs 3-4 kez seyahat edecek parayi nerden buldu? üstüne bir de konakladilar orda kac hafta.

bi de filmi izleyen renktaslar neden hep gerilmis anlamadim. nasil bitecegini bilmiyor muydunuz aga?:D

6.5/10

The_Walk_%282015_film%29_poster.jpg

The Walk (2015) - IMDb

idare eder, fransada gecen kismi biraz kirpabilirlermis ama. yalniz aklima takilan bir soru ise sokak sihirbazi, ögrenci, amatör fotografci yani kisaca zügürt diyebilecegimiz adamlar 1974 yilinda amerikaya gidis-dönüs 3-4 kez seyahat edecek parayi nerden buldu? üstüne bir de konakladilar orda kac hafta.

bi de filmi izleyen renktaslar neden hep gerilmis anlamadim. nasil bitecegini bilmiyor muydunuz aga?:D

6.5/10
valla şahsen adamı tanımıyodum.. baştan beri kendisini anlattığı için kurtulacak heralde diyordum ama yine de bi sürpriz son da gelebilir diye bekliyordum :D

valla şahsen adamı tanımıyodum.. baştan beri kendisini anlattığı için kurtulacak heralde diyordum ama yine de bi sürpriz son da gelebilir diye bekliyordum :D

ha olabilir tabi o zaman film daha heyecanli:D ben adamin ismini birkac sene önce bir yerde okumustum, o bakimdan "ulan ya düserse" tedirginligi olmadi dogal olarak:D

Bu ne len spoilerlar havada uçuşuyo

poster01.jpg

3 bölümlük mini bir dizi,film tadında.Hep savaşın öteki yüzünü merak ederdim.Almanların tarafında olaylar nasıl gelişiyor

ZDF'ye helal olsun.Resmen eleştirel bir yapım olmuş

Çok etkileyici olduğunu söylemek istiyorum.Savaş atmosferini çok iyi yansıtmışlar

Friedhelm karakterinin dönüşümü enteresan.Savaş insanları ne hale sokuyor

"Çoğu insan savaşın çoğunlukla savaşmakla geçtiğini sanar. Ancak bu doğru değil. Savaş beklemektir. Sıradaki saldırıyı, sıradaki yemeği ve sıradaki sabahı..."

The Hateful Eight (2015) - IMDb

İlk 1 saat biraz zor geçti ama ondan sonrasını sıkılmadan izledim. Diyaloglar harika. Tarantino imzası olduğu çok belli, hani süre uzun tek mekan diyaloglar çok kafadan sıkıcı gelebilir ama tam aksine hiç sıkılmıyorsun. Herhalde izleyicinin kopacağı noktalarını çok iyi biliyor ve o anda film daha da bir heyecanlı oluyor. Oscar da belki en iyi özgün senaryoyu alabilir tabi diğer filmlerin hepsini izlemedim...

Lucy'i izledim ortalama bir film. Güzel başlamış,ilk yarısı fena değildi ama daha sonrasında konunun işlenmesi iyi olmamış. Mantık hataları da var. Ha izlenebilir mi izlenebilir vaktiniz varsa. Bilim kurgu konseptine de pek oturtamadım ayrıca. Limitless daha iyi hemen hemen aynı konuyu işlemesi bakımından. Besson farklı noktalara kayayım derken raydan çıkarmış konuyu.

Lucy'i izledim ortalama bir film. Güzel başlamış,ilk yarısı fena değildi ama daha sonrasında konunun işlenmesi iyi olmamış. Mantık hataları da var. Ha izlenebilir mi izlenebilir vaktiniz varsa. Bilim kurgu konseptine de pek oturtamadım ayrıca. Limitless daha iyi hemen hemen aynı konuyu işlemesi bakımından. Besson farklı noktalara kayayım derken raydan çıkarmış konuyu.
Filmi sinemada izlemiştim film 1saat 20 dk filandı herhalde yarım saat sonra ara vermişlerdi :D dediğiniz gibi film de çok fazla mantık hatası mevcut akademisyenlerde böyle düşünüyorlar yönetmen acemi sanırsam pekte tanımıyorum ,olmamış bence.. ama seyirlik izletebiliyor kendini film...

Lucy biraz national geographic belgeseline benzetmişler dövüş sahneleri hariç

356b060b2445.original.jpeg

Film Alman yapımı. Kurgusu muazzam ve kusursuz diyebilirim. Sürükleyici, sıkılmadan ve merakla izliyorsunuz filmi, konuyu anlatış tarzı da çok başarılı. Sonu tahmin edilemeyen bir filmdir bu tarz filmleri seviyorsanız ve klişeden uzak farklı bir konu arıyorsanız düşünmeden izleyin. Herhangi bir spoiler almadıysanız filmin sonunu tahmin etmek neredeyse imkansız. Elbette efsane bir film denemez ama son zamanlarda izlediğiniz filmler arasında ilk sıralarda mutlaka yer alır.

8.5/10

Creed
Beklentimin üzerindeydi. Balboa'yı canlı tutmaya çalışan bir film olur diye bekliyordum ama gayet güzel bir film olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt