Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ev arkadaşım izliyor Güneşin Kızları denilen safsatayı arada görünce televizyonu kırasım geliyor.

Neden Kerim bey nesini beğenmiyorsunuz ?
Hiç izlemedim esasında Mehmet Bey, ancak konuda ilgimi çekmedi adam tecavüz ettiği kadını yıllarca takip edip evleniyor falan bir de o iki ergen de sinirimi zıplatıyor. Sanırım bayağı bilgi sahibiyim izlemesem de.

Hiç izlemedim esasında Mehmet Bey, ancak konuda ilgimi çekmedi adam tecavüz ettiği kadını yıllarca takip edip evleniyor falan bir de o iki ergen de sinirimi zıplatıyor. Sanırım bayağı bilgi sahibiyim izlemesem de.

İlk zamanlar(yazın) fena değildi, şu başrol'de ki adam iyi rol kesiyordu lakin o bahsettiğin ergen kızları izlemek tam anlamıyla bir işkence, katılmamam mümkün değil. Bir de oyunculuklar, başrol'de ki adam haricinde rezalet. Bayadır izlemiyorum ben de.

İlk zamanlar(yazın) fena değildi, şu başrol'de ki adam iyi rol kesiyordu lakin o bahsettiğin ergen kızları izlemek tam anlamıyla bir işkence, katılmamam mümkün değil. Bir de oyunculuklar, başrol'de ki adam haricinde rezalet. Bayadır izlemiyorum ben de.
Daha sonrasında ben de yorumları okumuştum ilk 8 bölüm ve sonrasını ayırmışlardı hatta arkadaş başlarda gizem seviyesinin yüksek olmasından dolayı seveceğimi iddaa ediyordu sonrasında baktım o da bastırmıyor, herhalde gereksiz bir dizi olduğunu anladı diye düşündüm. Gerçi hala izliyor.

Kalite istikrarını bir Ezel bir de Behzat Ç.'de gördüm ben bu vakite kadar gerçi onlar da biraz bozmuştu.

o nasil elvis öyle yav. ben bile daha cok benziyorum rahmetliye.

Rocky, Adonis ile olan restaurant sahnesinde o sorunun cevabını veriyor. Bir gözat istersen. Spoiler vermeyeyim şimdi :D

creed i izliyorum şimdi de

adonisin yaşında bi tutarsızlık yok mu? süpriz yapıp apollo nun torunu falan çıkarsa bilemiycem

2. filmde apollo nun çocuklar ortalıkta oynuyorlardı daha yaşlı olmalıydı?

creed i izliyorum şimdi de

adonisin yaşında bi tutarsızlık yok mu? süpriz yapıp apollo nun torunu falan çıkarsa bilemiycem

2. filmde apollo nun çocuklar ortalıkta oynuyorlardı daha yaşlı olmalıydı?

gayrimeşru çoçuk bu rengdash yani 2.filmde ortalarda oynayan bebelerden değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt