Emin Yalçın
Cezalı
- 7 Haziran 2013
- 2.695
- 0
- 726
Görsel görünmüyor![]()
Çok yaratıcı bir intikam filmi. İnsan gerçekten böyle olabilir mi diye düşünüyor. Gizem filmlerini seviyorsanız kaçırmayın!
8/10 - +18 sahneler mevcuttur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görsel görünmüyor![]()
Çok yaratıcı bir intikam filmi. İnsan gerçekten böyle olabilir mi diye düşünüyor. Gizem filmlerini seviyorsanız kaçırmayın!
8/10 - +18 sahneler mevcuttur.
Görsel görünmüyor
eyvallah, zaten tapatalkta görünmüyordu, tarayicida deneyince açılmıştı.Direkt imdb'deki resmi alıntılamıştım. İlk koyduğumda sıkıntı yoktu da sonradan izni kesmiş
![]()
Direkt imdb'deki resmi alıntılamıştım. İlk koyduğumda sıkıntı yoktu da sonradan izni kesmiş
![]()
![]()
Yine Psikoloji/Gizem severler için güzel bir film. Konusu oldukça farklı. Çançinçon filmlerine karşı mesafeliydim ama izlenmeli.
imdB: 8.4
![]()
Yine Psikoloji/Gizem severler için güzel bir film. Konusu oldukça farklı. Çançinçon filmlerine karşı mesafeliydim ama izlenmeli.
imdB: 8.4
Gods of Egypt Official Trailer #1 (216) - Gerard Butler, Brenton Thwaites Movie HD - YouTube
uzun zamandır bu kadar berbat bi film izlememiştim. eyv.
Ben de bugün gittim, benim de hoşuma gitmedi. Filmin ortasında uykum geldi. :sleeping: