Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MV5BMjMwOTYyNDY4NV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDI1ODk0Ng@@._V1_SX640_SY720_.jpg

Çok yaratıcı bir intikam filmi. İnsan gerçekten böyle olabilir mi diye düşünüyor. Gizem filmlerini seviyorsanız kaçırmayın!
8/10 - +18 sahneler mevcuttur.
Görsel görünmüyor

Direkt imdb'deki resmi alıntılamıştım. İlk koyduğumda sıkıntı yoktu da sonradan izni kesmiş :D

The-Skin-I-live-In-Huge-Poster.jpg

victim diye farklı bir yapımı var..orada yaşanan süreci(spoiler olmasın diye yazmıyorum) daha net göstermişlerdi.. Ama gerek oyuncular gerek çekim kalitesi içinde yaşadığım deri daha iyiydi..

Ted (212) - IMDb

Wahlberg yerine baska birişini bulsaydilar keşke. Adam feci şekilde overrated aktör. Transformerin içine etmişti misal.

Ted iyidi.

7/10

Son düzenleme:
160344188_0c64f1.jpg

Yine Psikoloji/Gizem severler için güzel bir film. Konusu oldukça farklı. Çançinçon filmlerine karşı mesafeliydim ama izlenmeli.

imdB: 8.4

Şeytan Adasının Kralı

Ağır dram

Biraz Suskunlar'ı da hatırlattı
C-19 adam gibi adam

Yeni bir film izledim...muazzam.

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

cast away 2 gelse keşke
{wilson'nın yolu}

kill bill: vol.3 gelse keşke

1410543382_velasco01.jpeg

Gerilim/gizem filmi sevenlerdenseniz ben gibi atlamamanızı tavsiye ediyorum.Adım adım küçük ipuçları ve sonunda "hadi canım" deyip anlayamayabileceğiniz gerçeğiyle gönül rahatlığı içerisinde izleyebilirsiniz. IMDb haksızlıklık etmiş bence,tabi senaryo biraz daha dolgun olabilirdi tabii. Mark Strong rolünün hakkını güzel vermiş.

Mindscape(bazı yerlerde Anna)
IMDb:6.5
Bence,7.5-8 alabilecek bir yapım.Ayrıca filmin başrolü Vera Farmiga ablamızın kendinden 21 yaş küçük kız kardeşi Taissa Farmiga oynuyor.(Film boyu annesi zannetmiştim.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt