Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heartbreakers_movie.jpg

Beautes empoisonnees! (21) - IMDb

güzel, vakit gecirmelik bir komedi. jennifer love hewitt'in görüp görülebilecek en citir hali bu filmde ayrica;)

Buradan tafsiye sonucu izledim filmi fakat aynı filmi izlememişim.Bunuda ta filmin bittiğinde öğrendim.
Amerikalılar bu filme benzer aynı senaryoda bir film yapmış kaza ara filmin çakmasını izlemiş oldum :)
Filmin afişinde çinliler vardı halbuki çinliler hiç yokmuş diyede söylenmiştim filmi izlerken.
Oysaki durum başkaymış :)
21061880_2013112816124898.jpg

Sen çok yanlış gitmişsin ya :red:

Buradan tafsiye sonucu izledim filmi fakat aynı filmi izlememişim.Bunuda ta filmin bittiğinde öğrendim.
Amerikalılar bu filme benzer aynı senaryoda bir film yapmış kaza ara filmin çakmasını izlemiş oldum :)
Filmin afişinde çinliler vardı halbuki çinliler hiç yokmuş diyede söylenmiştim filmi izlerken.
Oysaki durum başkaymış :)

Amerikalılar hemen çakıyorlar eli yüzü düzgün değişik senaryolu filmleri hemen :D
Çakmasının puanı düşüktü sanırsam.

220px-Aptpupilposter.jpg

Un eleve doue (1998) - IMDb

konusu itibariyle ve stephen king imzasi tasimasindan epeydir merak ettigim bir filmdi.
maalesef beklentimi tam olarak karsilamadi. sonlara dogru da iyice vasat bir yöne kaydi.

yasli komsusunun savasta rütbeli bir nazi subayi oldugunu ögrenen liseli bir genc hakkinda kisaca.

6/10

Muazzam

Spotlight'dan daha iyi orası kesin haksızlık etmiş yine Oscar lobisi

Batman_v_Superman_poster.jpg

Batman v Superman: L'aube de la justice (216) - IMDb

yok aga olmamis yav. daha önce yazilanlara katiliyorum, senaryoda ciddi kopukluklar var. adam 2,5 saatte cok sey anlatmak istemis ama hicbirseyi tam olarak anlatamamis. oyunculuga gelirsek, lex haric hepsi gayet iyiydi. görsellik acisindan da hersey yerindeydi (gereksiz slow motion sahneler disinda). ama hikaye tirt olunca onlarda kurtarmiyor iste.

eminim filmi ben affleck cekseydi daha güzel birsey ortaya cikardi. puanim 6.5/10

Dediğim gibi batman nolan öncesi çoçuk filmi seviyesine geri döndü felsefesini kaybetti

2086549,KfnjKqgkbh2T0X2VL_oYxQeETSJk7jPV7rXq8nD_PwQ9XFBzVwqcUXsds9NSYsDNY3ruOmmqefLhVA86hafmjQ==.jpg

2.Dnya savaşı yıllarında yahudilere işkence yapan savaş suçlusu Alman subayların Sibiryada tutulduğu kötü şartlardaki kampı ve o kamptan kaçıp uzun ve zor bir yolculuk geçiren Clement Forrel eşine ve çocuğuna kavuşmak için ölümü bile göze almıştır.

51XET3FFCCL.jpg

Batman v Superman: L'aube de la justice (216) - IMDb

Daha yeni izledim. Olmamış bence de. Man of Steel'i çok beğenmiştim ama bu film çok kopuk. Ya Dvd versiyonu için kesmişler ya da aceleye getirmişler.

O en sondaki yaratığı mesela biraz açıklasalarmış Kripton'la olan ilgisini. Neden böyle bunların düşmanı olduğunu. Wonder Woman da sırf Superman yalnız kalmasın diye damdan düşer gibi geldi. Malum Batman mal gibi kaldı ortada o yaratığa karşı.

^^ çok büyük film :005:

edit. as far as my feet will carry me

Son düzenleme:
1200x627_The-Hateful-Eight.jpg

Biraz Pulp Fiction, biraz Reservoir Dogs. Uzun sürmesine rağmen müthiş, hatta efsane bir film olmuş diyebilirim. Monologlar, diyaloglar harikaydı. Tarantino'nun önünde saygıyla eğiliyorum. Ustalık eseri olmuş. 9/10

Panın labirentini tekrardan izledim. Herif ne guzel film yapmis yaw.

Batman v superman
3.1/10
S. boktan

10 Cloverfield lane
7.7/10
w. decent filim

lex daha cok joker gibi olmus

hikayede kisa surede cok fazla sey verilmeye calisilmis, kopukluklar vardi

beklentilerin altinda kalsa da izlemesi zevkli bi filmdi

ozellikle soundtrackler yine mukemmeldi, hans zimmer :hat:

7/10

not: Kal-el spor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt