Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
v1.bTsxMTIwMzc0ODtqOzE3MDU3OzIwNDg7MTQ3NjsxOTY4

İlk filmi 1979'da çekilmiş. Bu 2005 versiyonu da çok sağlam olmuş. Ryan Reynolds vücudunu fena sergilemiş,sergilediği kadar da var hakkını yemeyelim. Rolünün hakkını da iyi vermiş aynı zamanda.

Senaryo okey ama çok hızlı geçilmiş bazı bölümler özellikle de sonu. 1974'lerde yaşanmış gerçek bir olaydan esinlenilmiş. Korku/Gerilim klişeleri tabii ki mevcut ama zaman geçirmek ve biraz tırsmak için birebir.

Zaten sırf Chloe Moretz'in şu hali için izlenir :
Chloe-Grace-Moretz_The-Amityville-Horror_2005.jpg

7.5/10

Son düzenleme:

Ronaldo fena oynamamış

Biraz klasikin dışında mesajda veren bir gençlik filmi olmuş beğendim

karate kid iii

leşş

hadi i ve ii.nin hikayesi güzeldi, ama 3 kere ayni hikayeyi tekrarlanilir mi

4/10

Captain America - Civil War

Son filminden daha iyi. Her 5 saniyede komik olmayan espriler söylenmiyor. Spidermanin gelmesi güzel oldu, farklılık kattı.

7/10

MV5BMjAwNDIxMjk2M15BMl5BanBnXkFtZTcwOTUyNzgxMQ@@._V1_SX640_SY720_.jpg
v1.bTsxMTE5MTY3MDtqOzE3MDg0OzIwNDg7ODAwOzEyMTE

97 yapımlı Funny Games filmi için rahatsız edici şiddet içerdiği söylenmiş ancak film pek öyle sahneler barındırmıyordu ancak filmin çok gergin bir atmosferi var. Filmde hiç müzik yokki bu da Haneke alametifarikasıymış. Ancak yine de bu filmi pek beğenmedim. Giriş, gelişme ve sonuç çok kısa. 6/10 Cache ise bayağı etkileyiciydi. Senaryo, olay örgüsü oldukça iyiydi ki derinden sarsan bir konu ve alt metninde ciddi eleştiriler barındırıyor. 9/10

True story

Oyuncu kadrosu güzel,sıkmayan bir tarzda ilerliyor fena değildi

Konu itibariyle Ah nerede vah neredeye benziyor

Klasik çerezlik gençlik filmi

517b589wJsL.jpg

Güzel film. Stannis reysin filmleri genelde iyi oluyor.

Son sahnedeki baba-ogul sahnesi acikliydi. ;( Babasi Gangs of New Yorktaki adama benziyor.

7/10

ghost_writer.jpg

Filmin son 10 dk.si hariç sıkıcıydı.

5/10

Son düzenleme:
10 cloverfield lane

share.jpg

son 10 dakikasına kadar ortalamanın üstünde iyi denilebilecek zevkte bi filmdi ama

son 10 dakıkada hatun kurtuldu meğersem dışarıda uzaylılar varmış. hadi eyv. olur öyle şeyler. ulan uzaylının gemisinin ağzı var. hadi eyv olur öyle şeyler. ulan uzaylının gemısının ağzına kız tam girecekken gemi bunu yiyecekken geminin ağzına molotof kokteyli attı gemi molotofu yuttu ve gemi patladı.
bilemiyorum

10 cloverfield lane

share.jpg

son 10 dakikasına kadar ortalamanın üstünde iyi denilebilecek zevkte bi filmdi ama

son 10 dakıkada hatun kurtuldu meğersem dışarıda uzaylılar varmış. hadi eyv. olur öyle şeyler. ulan uzaylının gemisinin ağzı var. hadi eyv olur öyle şeyler. ulan uzaylının gemısının ağzına kız tam girecekken gemi bunu yiyecekken geminin ağzına molotof kokteyli attı gemi molotofu yuttu ve gemi patladı.
bilemiyorum

Adi cloverfield olmasaydi katilirdim yorumuna ama ilk filmden sonra beklentimi hic karsilayamadi. Isteri stemez ilk film gibi atraksiyonlar bekliyor insan, spoiler icine yazdigina tamammen katiliyorum, sesli gulmustum o bahsettigin agzi gorunce :D aha film basladi dedigim anda film bitmisti.

Son düzenleme:
Adi cloverfield olmasaydi katilirdim yorumuna ama ilk filmden sonra beklentimi hic karsilayamadi. Isteri stemez ilk film gibi atraksiyonlar bekliyor insan, spoiler icine yazdigina tamammen katiliyorum, sesli gulmustum o bahsettigin agzi gorunce :D aha film basladi dedigim anda film bitmisti.

2.si gelecek gibi bitti sanki. birde o radyo olayı ve son sahnedeki gemi olayı neydi. sanki yalancı bi sinyal gibi geldi bana

2.si gelecek gibi bitti sanki. birde o radyo olayı ve son sahnedeki gemi olayı neydi. sanki yalancı bi sinyal gibi geldi bana
Valla bu filmi cekmeleri kac yil surdu, ikincisini 20 yila bitirirler heralde :D

Son sahneye ben de pek bir anlam veremedim, muhtemelen dedigin gibidir.

Son düzenleme:
Tablette yazi yazmak eziyet yahu sacma sapan cumleler cikiyor, kelimeyi kendi kendine degistiriyor kusura bakmayin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt