Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Yüksel E. Koyun

geçen sorduğun üçlemeyi izledin mi? izlemeye değer mi?

edit. önceki sayfalarda izleyenler beğenmiş gerçi.

Son düzenleme:
İndependence Day 2'yi izledim. Tavsiyem boşa gitmeyin. Hiç beğenmedim.

Abi her zaman güven olmuyor ama yine de bir filme gitmeden önce İmdb'den bakmakta fayda var. Genelde yeni çıkan filmlerin puanı da yüksek olur ama bu artık nasıl bir filmse...

Independence Day: Resurgence (216) - IMDb

Zaman kaybından başka bir şey değil kesinlikle söyleyebilirim. Tek güzel yanı eski kadronun hemen hemen bir kaç kişi eksik filmde yer edinmesidir. Ayrıca Striptizciden doktor oluyormuş onu da öğrenmiş olduk.

Zaman kaybından başka bir şey değil kesinlikle söyleyebilirim. Tek güzel yanı eski kadronun hemen hemen bir kaç kişi eksik filmde yer edinmesidir. Ayrıca Striptizciden doktor oluyormuş onu da öğrenmiş olduk.

Abi ilk filmde Abd başkanı uçağa atlayıp uzaylılara dalıyordu o yüzden şaşırmam :D

getimage197-666x1024.aspx

La vie des autres (26) - IMDb

Stasi'nin istihbarat elemanınin yaşadiği zor hayat hk. bir film. Çok beğendim.

8.5/10

-Son sahnede keşke birbirleriyle tanişsaydilar diye düşünüyordum, ama sonra yeni kitabinda adamin kod adini yazmasi çok ustaca bir hamle oldugunu farkinda vardim.

-adamin patronu makineyi sakladigini nasil bildigini bilmiyoruz. izleyici olarak bunu bilmemiz gerekiyordu.

-son olarak kadina yazik oldu.

getimage197-666x1024.aspx

La vie des autres (26) - IMDb

Stasi'nin istihbarat elemanınin yaşadiği zor hayat hk. bir film. Çok beğendim.

8.5/10

-Son sahnede keşke birbirleriyle tanişsaydilar diye düşünüyordum, ama sonra yeni kitabinda adamin kod adini yazmasi çok ustaca bir hamle oldugunu farkinda vardim.

-adamin patronu makineyi sakladigini nasil bildigini bilmiyoruz. izleyici olarak bunu bilmemiz gerekiyordu.

-son olarak kadina yazik oldu.

adamın eli şeyinde bitiyodu diye hatırladım birden :asd:

timthumb.php

Harika Çocuk - Pudra

Uzun zamandır burayı biraz ihmal ettim gibi. Bu filmi bilmeyenler varsa diye yazma ihtiyacı hissettim. Henüz 10'lu yaşlarımda izlediğim ve kesit kesit hatırlayabildiğim, etkisinden kurtulamadığım bir film. Yeniden izlemek muhteşem bir duygu. İzleyin, izlettirin.

Éperdument

İzleyen var mı ? Çok sanatsal bir filmmiş diye duydum

:asd22:

ZdanEk.jpg

dün gece izledim
cok vurucu bir film oldu
cocuk harika oynamis rolünü
hafiften short term 12 tadi vardi
bu filmi izleyip sevenler direk onu da izlesin

Bayağıdır yazamadım da son dönemde izlediklerim arasında :

Sihirbazlar Çetesi 2 : Kesinlikle izleyin bence 1'den daha iyi olmuş, yine illüminati propogandası var ama kurgu açısından güzel.

Drishyam : İşinizi gücünüzü bırakıp izleyin, derinlik açısından şahane bir film sadece başları biraz yavaş ilerliyor.

İçinde Yaşadığım Deri (İspanyol) : Orijinal bir intikam filmi, türü sevenler için.

The Raven : Bayağı iyi, Following muhtemelen bundan esinlenen bir dizi.

Heist (Soygun) : Çerezlik aksiyon

Bajrangi Bhaijaan : Ağır dram, duyguyu veriyor ama sıkıcı kısımları var.

Tabii hala izlemeyen varsa hemen açıp Deadpool'u izlesin bir de.

Hardcore Henry uzun zamandır izledim aksiyonu en bol ve en eğlenceli film. Farklı kamera açısı da güzel bir boyut getirmiş...

Das Leben der Anderen muhteşem bir filmdi. İzlemenizi tavsiye ederim. 10/10 veririm.

3teki kavga en iyi o yuzden 3 dedim
HIYAR
nasil ayiriyon ayrica 1 ve 2 3ten iyi diye anlamadim
1de mevzu başlangıcı falan olunca o açıdan iyidi

2de Paris ortamı ve diyaloglar iyidi.

3te evlilik sonrası çekilmez şirret bir kadın vardı, görünce insanın morali bozulur la

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt