Geçen hafta izledim. Fena değil. Bazı sahnelerinde oldukça gerildim. Şu sıralar zaten pek fazla kaliteli korku ve gerilim filmleri yok piyasada. O yüzden bu film için kötünün iyisi diyebiliriz. Kör adamı Hulk gibi göstermeseydiler daha iyi olurdu.
Geçen hafta izledim. Fena değil. Bazı sahnelerinde oldukça gerildim. Şu sıralar zaten pek fazla kaliteli korku ve gerilim filmleri yok piyasada. O yüzden bu film için kötünün iyisi diyebiliriz. Kör adamı Hulk gibi göstermeseydiler daha iyi olurdu.
Piyasada az biraz kalitesi olan neredeyse tüm korku gerilim filmlerini izlemiş bulunmaktayım.ben-hurun 1959 versiyonunu izlemediysen mutlaka bak reis. adamlar film yapmamış destan yazmışlar. tarihine takılmalık bi durum yok. konuyu biliyorsun zaten. ancak o dönem o kalitede bi film nasıl yapılır insan hayret ediyorBen-Hur
.
Valla Osman yıllar önce tvde bakmıştım.Bu yeniden çekimde ise görselliği sevmedim.Film,beni bir türlü içine almadı.Bu arada Haluk Bilginer de sadece 1 saniye görülüyor.Sahnelerini kesmişler.ben-hurun 1959 versiyonunu izlemediysen mutlaka bak reis. adamlar film yapmamış destan yazmışlar. tarihine takılmalık bi durum yok. konuyu biliyorsun zaten. ancak o dönem o kalitede bi film nasıl yapılır insan hayret ediyor
Rocky serisine başladım baştan, gerçekten çok güzel mesajlar içeren, aile yapısını anlatan, rekabeti hırsı hayat mücadelesini içeren benim için en iyi filmlerden olan başyapıt serisi. İzlemekten çok keyif alıyorum
F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karanlık Sular da iyidir.Hush'u izleyeli aylar oldu kardeşim.Piyasada az biraz kalitesi olan neredeyse tüm korku gerilim filmlerini izlemiş bulunmaktayım.
Şimdi Karanlık Sular'ı indiriyorum. Yarın onu izleyeceğim. İzleyen arkadaşlarım baya beğenmiş. Bakalım nasıl.