Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
451360.jpg

Nefesini Tut - Don't Breathe (2016)

Pek beğenmedim ama yine de izlenebilir. 10/4.

Geçen hafta izledim. Fena değil. Bazı sahnelerinde oldukça gerildim. Şu sıralar zaten pek fazla kaliteli korku ve gerilim filmleri yok piyasada. O yüzden bu film için kötünün iyisi diyebiliriz. Kör adamı Hulk gibi göstermeseydiler daha iyi olurdu.

Geçen hafta izledim. Fena değil. Bazı sahnelerinde oldukça gerildim. Şu sıralar zaten pek fazla kaliteli korku ve gerilim filmleri yok piyasada. O yüzden bu film için kötünün iyisi diyebiliriz. Kör adamı Hulk gibi göstermeseydiler daha iyi olurdu.

Alex'e üzüldüm, nankör kız paraları aldı kaçtı gitti.

MV5BMDVlMzQ4MmUtOWZmOS00MmNiLWJhMmUtZmI0ZGM5MmZlZDJlL2ltYWdlL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNjY1OTY4MTk@._V1_UY268_CR5,0,182,268_AL_.jpg

Puanım 5/10

IMDB puanı çok fazla bence 6.5'lik film değil.

Harry Potter 1
15 dakika izledim kapattım.2 gün sonra 42. dakikada kapattım ama bitireceğim.Çocuklar sahiden daha bebe..

Ben-Hur umduğum gibi çıkmadı ama yine de izlenir.
True Memoirs of an International Assassin çok eğlenceliydi.
Mechanic 2 bu da umduğum gibi çıkmadı ama izlenir.
The Acoountant gayet iyiydi.

Yarın vaktim olursa ilk 3 Türken und ein Baby izleyeceğim.Bakalım gurbet ellerde ne fırıldaklıklar dönüyor.

@Aslan Türkoğlu

Hush'u da tavsiye ederim. Senaryo zayıf ama yine de geriyor.

Hush'u izleyeli aylar oldu kardeşim. :D Piyasada az biraz kalitesi olan neredeyse tüm korku gerilim filmlerini izlemiş bulunmaktayım.

Şimdi Karanlık Sular'ı indiriyorum. Yarın onu izleyeceğim. İzleyen arkadaşlarım baya beğenmiş. Bakalım nasıl.

Beni bu sene Marvel ve DC Comics yapımları hayal kırıklığına uğrattı. Ne Batman ve Superman, ne Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, ne de X-Men: Apocalypse umduğum gibi çıkmadı.

ben-hurun 1959 versiyonunu izlemediysen mutlaka bak reis. adamlar film yapmamış destan yazmışlar. tarihine takılmalık bi durum yok. konuyu biliyorsun zaten. ancak o dönem o kalitede bi film nasıl yapılır insan hayret ediyor
Valla Osman yıllar önce tvde bakmıştım.Bu yeniden çekimde ise görselliği sevmedim.Film,beni bir türlü içine almadı.Bu arada Haluk Bilginer de sadece 1 saniye görülüyor.Sahnelerini kesmişler.

Rocky serisine başladım baştan, gerçekten çok güzel mesajlar içeren, aile yapısını anlatan, rekabeti hırsı hayat mücadelesini içeren benim için en iyi filmlerden olan başyapıt serisi. İzlemekten çok keyif alıyorum

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rocky serisine başladım baştan, gerçekten çok güzel mesajlar içeren, aile yapısını anlatan, rekabeti hırsı hayat mücadelesini içeren benim için en iyi filmlerden olan başyapıt serisi. İzlemekten çok keyif alıyorum

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayatımın filmi diyebilirim. Tüm serinin hemen hemen her sahnesini ve repliklerini ezbere bilirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çok daha önce izlemiştim ama tekrar denk geldim,

Sicario 8.5/10

{taptap}

Hush'u izleyeli aylar oldu kardeşim. :D Piyasada az biraz kalitesi olan neredeyse tüm korku gerilim filmlerini izlemiş bulunmaktayım.

Şimdi Karanlık Sular'ı indiriyorum. Yarın onu izleyeceğim. İzleyen arkadaşlarım baya beğenmiş. Bakalım nasıl.
Karanlık Sular da iyidir.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

The%20Haunting%20in%20Connecticut.ashx

GOG.jpg

Türkçe'ye lanetli ev diye çevrilen 38. sinema filmi. Gerçek hikayeye dayanıyormuş
İzlenesi 7/10 , 6.5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt