İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Bu tarz film pek izlemem ama güzeldi.
8/10
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunu bende çok beğenmiştim reis. izlemdiysen şunuda öneririm ikisini arka arkaya izlemiştim diye hatırlıyorum. zamanın olursa ve izlemediysen mutlak bi bak![]()
8/10
komediymiş reis buda, kafa rahatlatan film izleyesim var bu günlerde. oyuncu kadrosu da sağlammış yarın izleyim.bunu bende çok beğenmiştim reis. izlemdiysen şunuda öneririm ikisini arka arkaya izlemiştim diye hatırlıyorum. zamanın olursa ve izlemediysen mutlak bi bak
Genc Cıraklar (The Internship) - Sinemalar.com
![]()
8/10
@İbrahim Toy prometheus u izledn mi sen reis? bunun alien serisi ile bi akrabalığı var mı?
biraz yorumlara baktım filmin tadı kaçmayacak iekilde tabi. alien serisini hatta 1.sini izleyenler prometheusu çok beğenmiş. tabi beğenmeyenleride var.
fakat alien serisini izlemeyenler beğenmemiş?
sen veya izleyen başka biri varsa cvp verirse muthıs olur tam olarak bu filmin seri ile alakası nedir?
bu filmde malum sahneyi bekleyen sadece ben miydim yaw. Özellikle otel sahnesinde![]()
bilmediğimiz şeyler mi biliyosunuz yoksa biz izlemedik de filmi malum malum şifreli konuşmalarbu filmde malum sahneyi bekleyen sadece ben miydim yaw. Özellikle otel sahnesinde![]()
bu filmde malum sahneyi bekleyen sadece ben miydim yaw. Özellikle otel sahnesinde![]()
Görüldüğü üzere senin dışında öyle bir sahne bekleyen olmamış, açıkçası benimde hiç aklımdan geçmemişti.
Bu yorumundan sonra @Melih Sönmez için 'sapık' yakıştırmasını yapabilir miyiz Mehmet abi?
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Estağfurullah. Kendisine yakıştıramam böyle bir şey açıkçası, lakin fransız da değiliz ki kediye kedi diyelim.![]()
Görüldüğü üzere senin dışında öyle bir sahne bekleyen olmamış,açıkçası benimde hiç aklımdan geçmemişti.