Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
intnrd.jpg

Bu tarz film pek izlemem ama güzeldi.
8/10

İbrahim Toy prometheus u izledn mi sen reis? bunun alien serisi ile bi akrabalığı var mı?
biraz yorumlara baktım filmin tadı kaçmayacak iekilde tabi. alien serisini hatta 1.sini izleyenler prometheusu çok beğenmiş. tabi beğenmeyenleride var.
fakat alien serisini izlemeyenler beğenmemiş?
sen veya izleyen başka biri varsa cvp verirse muthıs olur tam olarak bu filmin seri ile alakası nedir?

@İbrahim Toy prometheus u izledn mi sen reis? bunun alien serisi ile bi akrabalığı var mı?
biraz yorumlara baktım filmin tadı kaçmayacak iekilde tabi. alien serisini hatta 1.sini izleyenler prometheusu çok beğenmiş. tabi beğenmeyenleride var.
fakat alien serisini izlemeyenler beğenmemiş?
sen veya izleyen başka biri varsa cvp verirse muthıs olur tam olarak bu filmin seri ile alakası nedir?

filmi sinemada izledim bende çıktığı zaman hiç dikkat etmemiştim alien serisiyle bağlantılı olduğuna.film açıkçası benim hoşuma gitmediydi.ama şimdi aklıma geldi de puzzle gibi yerine oturtabileceğin şeyler var gerçekten. art arda izlersen ilk filmle ayırt etmek daha kolay olur gibi.
soktun aklıma reis gece gece. 4-5 senelik film oturup izletcen bana tekrar :D

bu filmde malum sahneyi bekleyen sadece ben miydim yaw. Özellikle otel sahnesinde :D

yok yav aklıma gelmedi film boyunca kızı gibi görüyor hathawayi. ulan hep aklımız muzipliğe çalışıyor :D
sonraki sahnelerde; adamın evine geldiğinde arkadaştan daha fazlası olmayacağını söyledi zaten :asd22:

Son düzenleme:
Niye spoiler veriyorsunuz arkadaş? Belki ben Hayhaway'in malum sahnesini bekleyeceğim

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Görüldüğü üzere senin dışında öyle bir sahne bekleyen olmamış,açıkçası benimde hiç aklımdan geçmemişti.

hollywood camiasının ne kdr şerefsiz bir camia olduğunu bilen birinin, aklından geçmez tabi ki abim. Çünkü aklından hiç çıkmamıştır bu ihtimal. haklı bir bekleyiş içerisindedir.

The Accountant (2016)

:2_thumbs_up_-_anima 7.5/10

Son düzenleme:
g2bDDN.jpg

Inferno (2016) - IMDb

Sağlam film olmuş. Floransa mimarisi, mekanlar vs çok iyiydi.

Filmin son kısmının İstanbul'da geçmesi de hoş olmuş. Ama Hollywood'un yine İstanbul'u herhangi bir İran şehri gibi yansıtma huyundan vazgeçmemesi de pek sürpriz olmadı :)

Puanım: 7.5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt