Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ten-cloverfield-lane.jpg

İlginç film. İzleyici olarak yalan, sahte dediğin şey en sonunda gerçek olduğunu görüyorsun.

Son sahnesi filmi biraz mahvetti yoksa kaliteli filmdi.

6.5/10
bir film nasıl salakça bitirilir adlı seminerde başyapıt olarak gösterilebilir. oysaki ne güzel gerim gerim geriliyorduk.

İtiraflar - film 2010 - Beyazperde.com

Japon intikam filmi. Türk mantığıyla yaklaştığımızda senaryoda boşluklar bulsak da kendi içinde tutarlı ve gerçekten güzel bir film. 8/10

Yalnız o annenin duyduklarını taş duysa çatlardı. Japonlar hakkaten bu kadar sakinse helal olsun.

Yasak Bolge 9 - District 9 - Beyazperde.com

İMDB'den 8 almış diye yüksek beklentiyle izlemeye başladım. Kabul etmek gerekir ki konusu falan da ilgi çekici duruyordu. Yalnız başlangıçla beraber film ilerledikçe hayal kırıklığı tavan yaptı. Silik, aptal bir ana karakter ve hiçbir boka benzemeyen uzaylılar vs. Sıkılmadım ama hoşuma da gitmedi açıkçası. Zevk meselesi ama neden bu kadar beğenilmiş anlamış değilim. 6/10

lord-of-war-poster-2.jpg

Daha önce de izlediğim mükemmel ötesi film. Cage pek sevmem ama bu filmde çok iyi rol oynadı.

8/10

Yasak Bolge 9 - District 9 - Beyazperde.com

İMDB'den 8 almış diye yüksek beklentiyle izlemeye başladım. Kabul etmek gerekir ki konusu falan da ilgi çekici duruyordu. Yalnız başlangıçla beraber film ilerledikçe hayal kırıklığı tavan yaptı. Silik, aptal bir ana karakter ve hiçbir boka benzemeyen uzaylılar vs. Sıkılmadım ama hoşuma da gitmedi açıkçası. Zevk meselesi ama neden bu kadar beğenilmiş anlamış değilim. 6/10

Genelde IMDB ile paralel giderim ama bu film beni de ciddi yanıltmıştı, 6.5 olur anlarım 7.0 olur anlarım da 8 nedir arkadaş... Puanım 4/10

lord-of-war-poster-2.jpg

Daha önce de izlediğim mükemmel ötesi film. Cage pek sevmem ama bu filmde çok iyi rol oynadı.

8/10

Cage bir anda saçma sapan filmlerde oynamaya başladı, kötü aktörde değil ama niye öyle olduysa artık... Herif bir anda 3. sınıf filmlerin baş yıldızı oldu ilginç.

Gelmişken boş geçmeyeyim.
accountant_ver3.jpg

The Accountant:
Filmin ilk yarım saati filan bu nedir kardeşim bu niye bu kadar yüksek puan almış dedirten, ilerdikçe ise hayranlık bırakan bir film olmuş. Özellikle senaryo iyi bağlanmış.
Oyuncu kadrosu da çok başarılı.
Ben Affleck, Jon Bernthal, Cynthia Addai-Robinson, Dexter'dan tanıdığımız şerefsiz John Lithgow...

Hacksaw Ridge , 8.5/10
Arrival , 9/10
La La Land , 7/10
Black Hawk Dawn , 9/10
Doctor Strange , 8/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt