Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MV5BOTUwODM5MTctZjczMi00OTk4LTg3NWUtNmVhMTAzNTNjYjcyXkEyXkFqcGdeQXVyNjU0OTQ0OTY@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

:k19:

Ben filmin sonunda ikisini vurup 7'ye tamamlayacak sandim paket gelene kadar.Ters kose oldu biraz.Ben olsam herifi vurmazdim diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Breaking Bad, Dexter tarzında sürükleyici dizi arıyorum. Mentalist'i çok övdüler, bilen izleyen farklı önerisi olan var mı?

MV5BOTUwODM5MTctZjczMi00OTk4LTg3NWUtNmVhMTAzNTNjYjcyXkEyXkFqcGdeQXVyNjU0OTQ0OTY@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Ben filmin sonunda ikisini vurup 7'ye tamamlayacak sandim paket gelene kadar.Ters kose oldu biraz.Ben olsam herifi vurmazdim diye dusunuyorum.

Gerçekten muazzam bir film. Eğer izlemediysen Identity, Olağan Şüpheliler ve El Cuerpo'yu yazdığım sırayla ardı ardına izle.

Ufkun açılacaktır şüphesiz

Paket geldikten sonra adamın vurulmaması gibi bir ihtimal yok. O şokla herkes vurur. Sonuçta amacına ulaştı. 7. günahı da kendi üzerinden işletti herif. Görevini yerine getirdi.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

There Will Be Blood
İmdb top 100'de izlemediğim filmlerden biriydi yakın zamanda izledim.Enfes bir filmmiş final sahnesi de mükemmel.
MV5BMzk4MDQxMTM5NF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM5NjI1MQ@@._V1_.jpg

Av Mevsimi

Beklediğimin altında kaldı yine de diğer Türk filmelerine kıyasla güzel.

MV5BMTYzMjkzODk4Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwOTYzODQxNA@@._V1_.jpg

Gerçekten muazzam bir film. Eğer izlemediysen Identity, Olağan Şüpheliler ve El Cuerpo'yu yazdığım sırayla ardı ardına izle.

Ufkun açılacaktır şüphesiz

Paket geldikten sonra adamın vurulmaması gibi bir ihtimal yok. O şokla herkes vurur. Sonuçta amacına ulaştı. 7. günahı da kendi üzerinden işletti herif. Görevini yerine getirdi.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Olagan Supheliler'i izledim.O da iyiydi.Digerlerine de bakarim bir ara.

Filmi izleyeli epey oldu ama kısasını anlatayım sana. Ekşi Sözlük'te gördüğüm bir entry vardı, oradan yola çıkarak yazdım.

Filmin sonunda iki ceset ve iki günah kalmıştı sadece. Günahlar; Kıskançlık ve öfke. John Doe karakteri kıskançlık günahına mağlup olarak, Brad'in hamile eşini tecavüz ederek öldürüyor. Son olarak Brad Pitt, filmdeki adıyla Mills; öfkesine yenik düşerek cinayet işliyor. Bütün ölen karakterler, filmde günahlarının bedelini çekiyor bir nevi. John Doe karakterinin yapmak istediği, insanları günahlarıyla yüzleştirmek aslında. Filmde ölen model mesela. John Doe kadının yüzünü parçaladıktan sonra ona seçenek sunuyor. Bir elinde uyku hapları, öbür elinde telefon. Kadın bu yüzle yaşamayı kendine yediremeyip, telefonla 911'i aramak yerine uyku haplarıyla intihar ediyor.
Son olarak

670a24fb4c2036c5e4ebc4ce232f0a35.jpg
:(

5 yaşındayken tren garında kaybolan Hintli bir çocuğun gerçek hikayesi. Bir ailenin evlat edinmesiyle Avustralya'ya gidiyor ve yıllar sonra gerçek ailesini aramaya karar veriyor.
Filmin sonunda gerçek kişilerin kısa bir videosu ve fotoğrafları da koyulmuş.

Lion imdb

afiş tehlikeli ^

john wick 2

bi adam var

herkesi olduruyo

fena diil 6/10

Gecen TV de izlemistim.

Kadina yalniz cok gicik oldum, saclarini kulaklarini tamamen örter sekilde arkadan bagliyordu, cok igrenc duruyordu oysa hos bir hanimefendi oldugunu bize filmde gösteriyor:D

hoş da laf mı knk. motorize hatun :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt