Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi ŞARAP gibi kadın, yaşlandıkça güzelleşiyor...

Hem de nasıl. Yaşlandıkça demişken geçenlerde bir filmini izlemiştim, onu yazayım.

ville-marie-6518.jpg

Ville-Marie (2015) - IMDb

Genel anlamda vasat bir dram filmi. Monica hatrına izlenir.

6.0/10

Netten mi izleyeyim :D Bugüne kadar internetten tek bir film izlemedim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İndiripte diyorum yani torrentten falan:D.Uzun lafın kısası sen git flime.Gayet başarılı bir yapım.Sonuna takılma.Daha çok olay var flimde.

The_Human_Condition_VideoCover.jpeg

人間の條件 第一部純愛篇/第二部激怒篇 [The Human Condition I: No Greater Love]
人間の條件 第三部望郷篇/第四部戦雲篇 [The Human Condition II: Road to Eternity]

人間の條件 完結篇 第五部死の脱出/第六部曠野の彷徨 [The Human Condition III: A Soldier's Prayer]

8/10
8/10
9/10

Bembeyaz bir sayfa gibisin. Tertemiz, saf ve masum.

Senin gibiler kalmadı bu dönemde.

Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ama saf ve masum lafını kabul etmiyorum. Saf değilim. Emeğe saygı duyuyorum. Kendi çapımda mücadelemi ediyorum. Çevremde korsan kullananlara müsaade etmiyorum. Arabanı tamir edene masrafını ödüyorsan; filmi izlediğinde de bedelini ödemelisin. Ben böyle düşünüyorum.

Ürünler çok pahalı dersen o ayrı bir tartışma konusu ;)

Torrent'i yüklüyorsun ve sen de aramıza katılıyorsun. Yalnız yerli film indirmeyelim, hassasiyetimizi koruyalım. Millet sinemada izlesin. :)

:) o ucuz beş para etmez yerli filmler dışında piyasadaki bir çok değerli film ülkemizde vizyona girmiyor (bütün yerli filmler demiyorum. ama şu an vizyonda olup da izlenmeye değer kaç film var. hepsi televizyon dizisi tadında. tv'de onlardan her hafta bir tane çekiyorlar )

Güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ama saf ve masum lafını kabul etmiyorum. Saf değilim. Emeğe saygı duyuyorum. Kendi çapımda mücadelemi ediyorum. Çevremde korsan kullananlara müsaade etmiyorum. Arabanı tamir edene masrafını ödüyorsan; filmi izlediğinde de bedelini ödemelisin. Ben böyle düşünüyorum.

Ürünler çok pahalı dersen o ayrı bir tartışma konusu ;)

Saf kelimesini temiz, berrak, doğal anlamında kullandım Beatles'daş. Yoksa kötü bir niyetim yoktu. Yanlış anlama.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt