Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. dünya savaşı film değilde oyun olarak battlefield 1'in senaryo kısmını öneririm. Baya etkileyici, hiç oyun gibi değil. Çanakkale cephesini de fena vermemişler.

Vakyrie'nin başlarına baktım da şimdi tekrar yine daha önce düşündüğüm şeyi farkettim. Tamam hadi Tom Cruise başrolde diye görmezden gelelim de en azından diğer rollerdeki Alman subaylarını biraz Alman subayına benzetselermiş. Führer karargahımı Pentagon mu belli değil :)

Az evvel bitirdim.
site_197_Armenian_667787.JPG

Müthiş bir film olsaydı da 1 puan verecektim (IMDB'de) malum sebeplerden dolayı, sözde soykırım ile ilgili kısımlara hiç girmeyeyim çünkü yeri değil ve konu epey uzun, biri aksi bir şey söylerse konu uzar zira.

Diasporanın en klişe ve yalan iddialarına yer veren bir film, bu film ile özel olarak ilgilendikleri ve görünen maliyetin haricinde ciddi miktarda para harcadıkları belli.

Türk kimliğimi bir kenara bırakıp tamamen tarafsız bir şekilde değerlendirecek olursam vereceğim puan 5.9 olurdu, hakikaten kötü film... Christian Bale gibi bir adamın normal şartlarda böyle kötü bir yapımda oynayacağını sanmıyorum, baya iyi para vermişler sanırım.

Vakyrie'nin başlarına baktım da şimdi tekrar yine daha önce düşündüğüm şeyi farkettim. Tamam hadi Tom Cruise başrolde diye görmezden gelelim de en azından diğer rollerdeki Alman subaylarını biraz Alman subayına benzetselermiş. Führer karargahımı Pentagon mu belli değil :)
Das Boat bunu izle. :) Ayrıca U 571 izlediğim en kötü 2.Dünya savaşı filmi olabilir.

The mist övülüyor diye izledim. Bir numarasini göremedim. Ayrica belirtmeden gecemeyecegim özel efektler komedi derecesindeydi.

MV5BZTJiNGM2NjItNDRiYy00ZjY0LTgwNTItZDBmZGRlODQ4YThkL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjY5ODI4NDk@._V1_UX182_CR00182268_AL_.jpg

çok beğendim.. başrol erkek oyuncunun oyunculuğu mükemmel.. başrol kız zaten çok güzel :D ama küçüklüğünü oynayan kız da çok iyi oynamış özellikle bakışlarıyla aldı götürdü bütün rollerini.. film baya etkileyiciydi. devam filmi gelebilir.. sondaki b.w sürprizi de güldürdü :)
filmin sonundaki yazı akışı bile konuyla alakalı olmuş

yalnız bir sorum var buyrun spoiler'e:
böyle bir şey olabilir mi ya? :D
yani çkb yaşayan birisi aşırı güçlü olması veya filmde anlatılan görme engelli birisinin çkb sayesinde görebilmesi mümkün bir şey mi yoksa kurgu mu?

Çakma olan hangisiydi Das boot mu u 571 mi? Das boot çakma olandı diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyorum heralde zaar

Var mı şöyle kendine baglayacak, ekran başından kaldırmayacak bir film?

Elser (13 Minutes) ve Anthropoid'i izledim dün arka arkaya. İkisini de oldukça beğendim.

Başta 1. ve 2. Dünya Savaşı olmak üzere her türlü tarihi film önerisine açığım. 2-5 gün yalnız geçireceğim ve bu arada forumdan arada çıkıp film izlemek istiyorum. Kaliteli, çok eski olmayan tarihi filmler please.

Atonement ve Son of Saul izlemediysen kalite arz eden 2 filmdir bence. Atonement daha naif ve hos, Son of Saul ise brutal ve insani afallatan bir yapim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt