- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Çoğunu izledim ama 1-2 tanesine tekrar bakayım.
1. dünya savaşı film değilde oyun olarak battlefield 1'in senaryo kısmını öneririm. Baya etkileyici, hiç oyun gibi değil. Çanakkale cephesini de fena vermemişler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoğunu izledim ama 1-2 tanesine tekrar bakayım.
1. dünya savaşı film değilde oyun olarak battlefield 1'in senaryo kısmını öneririm. Baya etkileyici, hiç oyun gibi değil. Çanakkale cephesini de fena vermemişler.
Das Boat bunu izle.Vakyrie'nin başlarına baktım da şimdi tekrar yine daha önce düşündüğüm şeyi farkettim. Tamam hadi Tom Cruise başrolde diye görmezden gelelim de en azından diğer rollerdeki Alman subaylarını biraz Alman subayına benzetselermiş. Führer karargahımı Pentagon mu belli değil![]()
U 571 çakma olandı. Orjinali Wolfang Petersen'in Das Boat'ıydı.Çakma olan hangisiydi Das boot mu u 571 mi? Das boot çakma olandı diye hatırlıyorum, yanlış hatırlıyorum heralde zaar
Tünelin Ucunda !Var mı şöyle kendine baglayacak, ekran başından kaldırmayacak bir film?
Tünelin Ucunda !
İzle kardeşim teşekkür edersin. İlk başlar çok az sıkar gibi hikaye giriş için ama sonrasında gerilim düzeyi öyle bir artıyor ki ! Müthiş bir film yapmışlar.İzlemedim abi, pişman olur muyum?
İzle kardeşim teşekkür edersin. İlk başlar çok az sıkar gibi hikaye giriş için ama sonrasında gerilim düzeyi öyle bir artıyor ki ! Müthiş bir film yapmışlar.
Elser (13 Minutes) ve Anthropoid'i izledim dün arka arkaya. İkisini de oldukça beğendim.
Başta 1. ve 2. Dünya Savaşı olmak üzere her türlü tarihi film önerisine açığım. 2-5 gün yalnız geçireceğim ve bu arada forumdan arada çıkıp film izlemek istiyorum. Kaliteli, çok eski olmayan tarihi filmler please.
İngilizce ismini rica etsem renktaşİzle kardeşim teşekkür edersin. İlk başlar çok az sıkar gibi hikaye giriş için ama sonrasında gerilim düzeyi öyle bir artıyor ki ! Müthiş bir film yapmışlar.