Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 40.708
- 42.378
- 3.748
![]()
süpriz son sevenler izlemeli
Sonu cidden iyiydi ama sırf 1 dakikalık son için de 1.5 saat sıkılıyorsun buna bir çözüm bulmaları lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
süpriz son sevenler izlemeli
![]()
çok beğendim.. başrol erkek oyuncunun oyunculuğu mükemmel.. başrol kız zaten çok güzelama küçüklüğünü oynayan kız da çok iyi oynamış özellikle bakışlarıyla aldı götürdü bütün rollerini.. film baya etkileyiciydi. devam filmi gelebilir.. sondaki b.w sürprizi de güldürdü
filmin sonundaki yazı akışı bile konuyla alakalı olmuş
yalnız bir sorum var buyrun spoiler'e:
böyle bir şey olabilir mi ya?![]()
yani çkb yaşayan birisi aşırı güçlü olması veya filmde anlatılan görme engelli birisinin çkb sayesinde görebilmesi mümkün bir şey mi yoksa kurgu mu?

Uruguay yapımı bu film İspanyolcası Al Final Del Tunel güzel filmdir.İngilizce ismini rica etsem renktaş
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Yani tunelin ucu olmudUruguay yapımı bu film İspanyolcası Al Final Del Tunel güzel filmdir.
Bazi filmlerle ilgili fikirlerimi belirtmek isterim
- Baby Driver ve yeni Spider Man : Muhakkak izlenmesi gereken eglenceli ve iyi yapilmis 2 film. (Cinemada izleyin)
- Get Out : bu da baya degisik, komik, tuhaf, gergin ve kendine has bir yapim. Bunu da izleyin
- Margaret : Manchester by the Sea filmini yapan abinin bir evelki filmi. 2 bucuk saat olsa da begendim boyle indy filmi gibi ama iyi.
Bugün öğlen Manchester By The Sea yi üçüncü defa izledim. Gerçekten çok iyiydi.
İzlemeyen varsa tavsiye ederim. 2 buçuk saat süren bir film çok durağan ama çok sürükleyici. Film nasıl bitiyor anlamıyorsunuz. Büyük başarı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ewt dusundukce onun hakkini verdigimden daha iyi bir fim oldugunu ve moonlightin da o kadar olmadigini hissedebiliyorum
degisik bir genre'ya has bir filim idi hayli uzucu ile esprituelligi birlestiren bir yapit. margaret da oyle bir eser o yuzden seveceginizi dusunuyorum renktas
Hayatta kalma mücadeleli gerilim film önerisi?
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Leo beyin ayılı filmi renkdaş.Hayatta kalma mücadeleli gerilim film önerisi?
Hayatta kalma mücadeleli gerilim film önerisi?