Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3704050.jpg

süpriz son sevenler izlemeli

Sonu cidden iyiydi ama sırf 1 dakikalık son için de 1.5 saat sıkılıyorsun buna bir çözüm bulmaları lazım.

MV5BZTJiNGM2NjItNDRiYy00ZjY0LTgwNTItZDBmZGRlODQ4YThkL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyMjY5ODI4NDk@._V1_UX182_CR00182268_AL_.jpg

çok beğendim.. başrol erkek oyuncunun oyunculuğu mükemmel.. başrol kız zaten çok güzel :D ama küçüklüğünü oynayan kız da çok iyi oynamış özellikle bakışlarıyla aldı götürdü bütün rollerini.. film baya etkileyiciydi. devam filmi gelebilir.. sondaki b.w sürprizi de güldürdü :)
filmin sonundaki yazı akışı bile konuyla alakalı olmuş

yalnız bir sorum var buyrun spoiler'e:
böyle bir şey olabilir mi ya? :D
yani çkb yaşayan birisi aşırı güçlü olması veya filmde anlatılan görme engelli birisinin çkb sayesinde görebilmesi mümkün bir şey mi yoksa kurgu mu?

Her yıl böyle farklı bir film çıkıyor illa yılın en iyi filmi olur diye demiyorum ama bir şekilde iz bırakıyor izleyicide.. Bu filmlerin tarzları farklı olmasına rağmen bıraktıkları etki çok benzer ..geçen yıl nocturnal animals vardı önceki yıl predestination ondan önce yıldızlarası-gonegirl ... BU yılın bombası da split oldu..İzlerken kafam karman çorman olmuştu net olarak herşeyi oturtamıyorsun ama ilerledikçe taşlar yavaş yavaş oturuyor..
insan beyniyle herşeyi gerçekleştirebilir..mesele ben bir arkadaşımın sinir anında normalde 2 eliyle kaldıramayacağı birini tek elle duvara dayadığını gördüm anlatsalar inanam ..ama tabi o kasların bir anda pörtlemesi mantık dışıydı.. kişilik bozukluğu olayını bilmezken kadın kılığına girmişti kaçırdığı kızlar da kapı altından gözlüyordu ya he işte ona optum ya.nasıl bağırıyorlar kurtarın diye :)

Bazi filmlerle ilgili fikirlerimi belirtmek isterim

- Baby Driver ve yeni Spider Man : Muhakkak izlenmesi gereken eglenceli ve iyi yapilmis 2 film. (Cinemada izleyin)

- Get Out : bu da baya degisik, komik, tuhaf, gergin ve kendine has bir yapim. Bunu da izleyin

- Margaret : Manchester by the Sea filmini yapan abinin bir evelki filmi. 2 bucuk saat olsa da begendim boyle indy filmi gibi ama iyi.

Bazi filmlerle ilgili fikirlerimi belirtmek isterim

- Baby Driver ve yeni Spider Man : Muhakkak izlenmesi gereken eglenceli ve iyi yapilmis 2 film. (Cinemada izleyin)

- Get Out : bu da baya degisik, komik, tuhaf, gergin ve kendine has bir yapim. Bunu da izleyin

- Margaret : Manchester by the Sea filmini yapan abinin bir evelki filmi. 2 bucuk saat olsa da begendim boyle indy filmi gibi ama iyi.

Bugün öğlen Manchester By The Sea yi üçüncü defa izledim. Gerçekten çok iyiydi.

İzlemeyen varsa tavsiye ederim. 2 buçuk saat süren bir film çok durağan ama çok sürükleyici. Film nasıl bitiyor anlamıyorsunuz. Büyük başarı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bugün öğlen Manchester By The Sea yi üçüncü defa izledim. Gerçekten çok iyiydi.

İzlemeyen varsa tavsiye ederim. 2 buçuk saat süren bir film çok durağan ama çok sürükleyici. Film nasıl bitiyor anlamıyorsunuz. Büyük başarı.

ewt dusundukce onun hakkini verdigimden daha iyi bir fim oldugunu ve moonlightin da o kadar olmadigini hissedebiliyorum
degisik bir genre'ya has bir filim idi hayli uzucu ile esprituelligi birlestiren bir yapit. margaret da oyle bir eser o yuzden seveceginizi dusunuyorum renktas

ewt dusundukce onun hakkini verdigimden daha iyi bir fim oldugunu ve moonlightin da o kadar olmadigini hissedebiliyorum
degisik bir genre'ya has bir filim idi hayli uzucu ile esprituelligi birlestiren bir yapit. margaret da oyle bir eser o yuzden seveceginizi dusunuyorum renktas

Moonlight tamamen lobi filmiydi. Elle tutulur tek bir yanı yoktu bana göre. Neyse.

Manchester By The Sea ise oyunculuk üzerine kurulu başyapıttı. Belki yılın filmi değildi ama yılın performansıydı. Casey Affleck. Son yıllarda böyle bir performans görmemiştim.

OKJA
İlk 40 dakikası sıkıcıydı ama sonradan güzelleşti. Önemli mesajlar veren bir film. Netflix'in ilk defa bir filmini beğendim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt