Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MV5BMTg3ZDVlMjgtNTM4Yi00ZTQ3LThmM2QtYzdjZmRjMTcxMTkzXkEyXkFqcGdeQXVyNDExMzMxNjE@._V1_UY1200_CR100,0,630,1200_AL_.jpg

basit hikayesi var, ama osmanli ve genel olarak türkleri kötü tanitmadilar - midnight express tarzi bir kötüleme kampanyasi yok

filmin en güzel sahnesi süphesiz haluk bilginer'in at üstündeyken doktora söyledikleridi. evet efendim, bu topraklarda olmaya devam edecegiz.

6/10

Sinemasal olarak rezil. Maalesef hemen her yönüyle...

Filmin bana göre yapım amacına gelirsek; "propagandanın dozunu azaltayım, arada karşıt fikirlere inceden yer vereyim de propaganda yaptığım çok belli olmasın, akıllıyla işim yok 55-85 iq bana yeter" güzel bir düşünce mamafih film olmamış. Yani filmin içine propaganda yerleşmesi gerekirken, propagandanın içine film yerleşmiş. Bildiğim kadarıyla yapımcıları Türk. Çok daha iyi olabilirdi. Başlangıç olsun diyelim. Her şeye rağmen tebrikler.

a09a368cd31d06360f390f44fd956da1.jpg

Çok önerildi ama bu gece izleyebildim. Müthiş bir başyapıt, izlemeyen varsa mutlaka izlemeli. Uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir film. 9.5/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Matrix ve Avatar'dan sonra Sinemanın büyüsüyle beni hipnoz eden 3. film. Interstellar daha önce çekilseydi belki bronzu kapabilirdi.

Annabelle-2-1.jpg

Korku filmi düşkünü olarak "James Wan" prodüktörlüğünden beklentim fazlaydı,üzdü açıkçası :/

6.5/10 Annabeller bir film olmamış.

Çok sıkıcıydı,ne kadar kötü olursa olsun filmi tamamlamak gibi bir huyum olduğundan belli bir noktadan sonra 2x hıza alıp bitirebildim.
2/10
rsz-the-mummy-2017-poster.jpg

61187b5560d25406425b97666506bc79.jpg

İlginç gelecek size belki ama yeni izledim. Çok uzun olduğu için sıkılıp izlemiyordum ama cidden izlediğime değdi. Hayatımda hiçbir filmde ağlamamışımdır ama bunun sonunda ağlamasam da çok ciddi şekilde hüzünlendim. Bir başyapıt, izlemeyen varsa kesinlikle izlemeli. 9/10

NO9WBN.jpg

türkiyedeki komedi film standartlarina göre iyi bir film
ama genel olarak bakinca cok siritiyor
beklentiyi düsük tutarsaniz eglenebilirsiniz
filmin süresi biraz uzun o yüzden son 15-20dk artik bitse de gitsem kafasindaydim iyice
sinemaya gidip illa türk filmi izleyecegim diyorsanuz tek seceneginiz bu malesef

ByR4Qj.jpg

ilk iki film kadar olmasa bile cok eglenceli
ben baya keyif aldim izlerken ve hic sikilmadim
sirf agnes icin bile izlenir o derece iyi
sansimi seveyimi sinemada izledikten sonra bu ilac gibi geldi bana

İnception'u izledim. Etkisinden kurtulamadım. Bu kadar manyak film yapılır mı be Nolan ? Muhteşem bir filmdi. Sadece ilk 20 dakika filme konsantre olamıyorsunuz.

İnception'u izledim. Etkisinden kurtulamadım. Bu kadar manyak film yapılır mı be Nolan ? Muhteşem bir filmdi. Sadece ilk 20 dakika filme konsantre olamıyorsunuz.

Esaretin Bedeli'nden sonra izlediğim en iyi film. Bende 3-4 gece önce izlemiştim. Daha da böyle bir film zor gelir, konuyu Nolan değilde Einstein yazmış gibi. Nolan cidden muazzam bir adam

İzlediğin filmin yönetmeninin Christopher Nolan olması hocam,bayılırım .
christopher-nolan.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt