Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
df7646e242549f421afdee6fcea9a8de.jpg

Holokostla alakalı bir filmdi. 1 Alman ve 1 Yahudi çocuğun arasında geçen masum hikayeyi anlatıyor. Çok etkilendim, tavsiye ederim. Boğaz düğümleten bir film. 8.5/10

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Contratiempo (2016)

Başroldeki elemanın Selçuk İnan'a benzerliği dışında rahatsızlık vermeyen güzel bir İspanyol gerilimi. Ters köşe son sevenler seyredebilir. 7,5/10

df7646e242549f421afdee6fcea9a8de.jpg

Holokostla alakalı bir filmdi. 1 Alman ve 1 Yahudi çocuğun arasında geçen masum hikayeyi anlatıyor. Çok etkilendim, tavsiye ederim. Boğaz düğümleten bir film. 8.5/10

sonu nedeniyle izlenmemesi gereken bir film ağır bir travma yaşayabilirsiniz

Sizin güzel hatrınız için yazıp yönettiğim kısa filmimin afişini avatarım yaptım Doruk Ata Bey.

Beni kırmadığınız için teşekkür ederim İbrahim bey..

Bu nazik davranışınızdan ötürü size bey demeye son vermek istiyorum.. Zaten yaşça benden büyüksünüz..

Eğer Admin beyler içinde uygun olursa, İbrahim Ağabeyim olur musunuz ? :007:

Hemen karar vermeyin tabi.. Ağabey olmanın büyük sorumlulukları vardır..

renktaş filmin sonunu tam anlamadın mı ? 6.5/10 bu filme çok az geldi o yüzden sormak istedim..Uzun süredir böyle efsane ters köşe izlememiştim

anladim tabi, ama filmdeki yapay gerilim yaratma cabalari hosuma gitmedi. sanki yönetmen "su sahnede süphelenin, surda gerilin, surdaki detay önemli oraya odaklanin" gibi komutlar verir gibiydi. onun icin film yeterince dogal degildi bana göre.
avukatin cocugun annesi cikmasi bende o kadar dumur yaratmadi acikcasi. cünkü kadinin bi sekilde aileyle baglantili oldugu bariz belliydi (camdan disari bakmalar, telefondaki diger avukati gecistirmesi vs..)

Beni kırmadığınız için teşekkür ederim İbrahim bey..

Bu nazik davranışınızdan ötürü size bey demeye son vermek istiyorum.. Zaten yaşça benden büyüksünüz..

Eğer Admin beyler içinde uygun olursa, İbrahim Ağabeyim olur musunuz ? :007:

Hemen karar vermeyin tabi.. Ağabey olmanın büyük sorumlulukları vardır..

Tüm Galatasaraylılar kardeştir zaten Doruk Ata Bey. Asgari nezaketimizi koruyarak ailemizin refah ve mutluluğunu katkı sağlamak en iyisi. Çabamızın adı; Galatasaray.

contratiempo-2016-hd-1080p-y-720p-latino-portada.jpg

L'accuse (2016) - IMDb

6.5/10

basrolde selcuk inan olmasaydi daha yüksek puan verebilirdim

Taş gibi film be üstad. Neyi sarmadı?

Gerçi ben filmin sonunu kadının çocukları ölen ailenin evine gittiğinde çözmüştüm. Ama yine de sağlam gerilim/gizem filmiydi bence.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

9DqDRN.jpg

cocukluk kahramanlarimdan biridir detektiv conan
zamaninda okuldan gelince tvyi acip pokemon, digimon, one piece, dragon ball ile beraber bunu da deli gibi takip ederdim
diziyi malesef artik takip edemiyorum eskisi gibi
800 küsür bölümü devirmis durumda japonyada ben 300lerde birakmistim
simdi tekrar ordan baslamak beni feci sekilde korkutuyor 500 bölümü hayatta bitiremem gibi :asd:
o yüzden bir tek senede bir kere cikan sinema filmleri kaldi bana
onda da 20i bulduk masallah :asd:

diger conan filmlerine göre bu film bir cinayet ile degil de uzun ve keyifli bir aksiyon sahnesi ile basliyor
ben sasirdim baya hic beklemezdim aslinda senaristler beni sasirtmayi basardi
filmin konusu cok iyi islenmis, yeni karekterleri cok sevdim, finali de cok iyidi
ben cok tatmin oldum ve begendim
istedigimi fazlasiyla aldim cok keyifliydi

XEqEJD.jpg

bu filmi bilmeyen yoktur herhalde sinema severler arasinda
kült olmus blade runner filminin yenisi sinemalara cikmadan izleyeyim dedim
hem konuyu ve karekterleri tanimak istedim
günümüz sinemasinda buna benzer filmler görmek mümkün ama döneminde ilklerden biriydi
blade runner olmasa ghost in the shell olmazdi, ghost in the shell olmasaydi matrix olmazdi belki
o yüzden bu filmi o dönemin sartlarina göre degerlendirmek gerekir bugüne göre degil
film baya duragin ve yavan basliyor ve sonuna kadar öyle devam ediyor
ama galiba öyle istemisler gibi zaten
yoksa bu kadar anlamli kafa yorucu mesajlar vermeyi basaramazlardi diye düsünüyorum
vurdulu kirdili, temposu hic bitmeyen dolu dolu bir aksiyon filmi arayanlar hic girmesin buna
blade runner cyberpunk evreninde gecen güzel bir polisiye drami diyebiliriz aslinda
filmin görüntüsü de fena degil karanlik atmosferi güzel vermisler
gece gece hosuma gitti ve birkac kez vay anasini dedirtti bana
adamlar 30 sene önce neleri düsünüp neleri cekmis diye düsünüyorsun
sinema izlemeyi seviyorsaniz mutlaka izlemeniz gereken bir yapim
konusu size hicbir sey ifade etmiyor olsa bile izleyin
alt tarafi 2 saat zaten bir sey kaybetmezsiniz

3e00d7ce0de06b87bc195da535804762.jpg

Konusu çok ilgi çekici, sürekli saat 6'da uyandığında bir günün aynisini yaşayan bir adamın hikayesini anlatıyor. Etrafındaki herşey adamın müdaheleleri dışında ayni, bunun tek bilincinde olan kendisi. Güzel bir filmdi, gönül rahatlığıyla izlenir. 7.5/10

7.5 az olmuş.

42d843688959093f8b23bdd5700205ad.jpg

Konusu çok ilgi çekiciydi, filmde fena değildi. Hitler'in günümüz Almanya'sına dönüşünü ele alan bir komedi filmi. Replikler falan çok güzeldi ama çekimler kötüydü. Burada biraz Alman sinemasının amatörlüğüne gitti diyebiliriz. Ama eğlendim izlerken. 7/10

c2523f2299ee59859f40039d3fda6732.jpg

Eh işte, vakit geçirmek için izlenebilir. Ama eski Mumya filmi kadar güzel olmamış. Kötü değil ama benim çok ilgimi çekmedi. 5.5/10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt