Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
Holokostla alakalı bir filmdi. 1 Alman ve 1 Yahudi çocuğun arasında geçen masum hikayeyi anlatıyor. Çok etkilendim, tavsiye ederim. Boğaz düğümleten bir film. 8.5/10
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Contratiempo (2016)
Başroldeki elemanın Selçuk İnan'a benzerliği dışında rahatsızlık vermeyen güzel bir İspanyol gerilimi. Ters köşe son sevenler seyredebilir. 7,5/10
![]()
Holokostla alakalı bir filmdi. 1 Alman ve 1 Yahudi çocuğun arasında geçen masum hikayeyi anlatıyor. Çok etkilendim, tavsiye ederim. Boğaz düğümleten bir film. 8.5/10
Merhaba İbrahim bey, bunu fotoğrafı avatar olarak kullanabilir misin?
![]()
Merhaba Doruk Ata Bey,
Hayır.

Siz bilirsiniz İbrahim bey
Ben avatarsız olunca kendimi çırılçıplak hissediyorum :blush2:
Sizin güzel hatrınız için yazıp yönettiğim kısa filmimin afişini avatarım yaptım Doruk Ata Bey.
renktaş filmin sonunu tam anlamadın mı ? 6.5/10 bu filme çok az geldi o yüzden sormak istedim..Uzun süredir böyle efsane ters köşe izlememiştim
Beni kırmadığınız için teşekkür ederim İbrahim bey..
Bu nazik davranışınızdan ötürü size bey demeye son vermek istiyorum.. Zaten yaşça benden büyüksünüz..
Eğer Admin beyler içinde uygun olursa, İbrahim Ağabeyim olur musunuz ? :007:
Hemen karar vermeyin tabi.. Ağabey olmanın büyük sorumlulukları vardır..

7.5 az olmuş.![]()
Konusu çok ilgi çekici, sürekli saat 6'da uyandığında bir günün aynisini yaşayan bir adamın hikayesini anlatıyor. Etrafındaki herşey adamın müdaheleleri dışında ayni, bunun tek bilincinde olan kendisi. Güzel bir filmdi, gönül rahatlığıyla izlenir. 7.5/10
2.si çıkmalı.