İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

Fikrine saygı duyuyorum Arif amacım sana itiraz etmek değildi. Sen beğenmemişsin tabiki de beğenmek zorunda değilsin. Ben derinlemesine analiz yapan bir eleştirmen değilim. Sadece benim beğendiğim bir film.

Yardımcı oyuncudan kastım FBI ajanı rolündeki Elizabeth Olsen ve kızın sevgilisi rolündeki John Bernthal di.

Bu arada Kazımcan örneği vermen de efsane oldu harbiden :ka:
Estagfurullah. Bazen filtreyi acmayi unutuyorum, ne demek istedigimi cok temiz bir sekilde anlatamiyorum. Biraz kaba saba oluyor. Ama ne zaman hangi filmi veya diziyi konusmak istersen bir mention uzaktayim.

Les triplettes de Belleville (2003)
Bisiklet severler için özelikle önerdiğim kendine has sanatsal çizimleri ve müzikleri ile bayıldığım zamanının harikulade animasyon filmlerinden biri 👇

images-69.webp

bir film beni etkilesin diyorsanız bunu mutlaka izleyin. mümkünse sessiz ortamda geceleyin .

Kalender renkdaşım tavsiyen üzerine dün filmi izlemiş bulunmaktayım. Kesinlikle kötü bir film değil. Karda geçen filmlerin hastasıyım o sebeple iyi vakit geçirdim.

Fakat @Emir Sato üstadıma katılıyorum. Film Idris ile Kate'in uyumsuzluğundan ötürü yeterince yükselememiş, orta üst biryerde kalmış. Bunda Kate Winslet'ın iyi bir oyuncu olmasına rağmen romantik rollere dominant mizacının ters düşmesinin de etkili olduğunu düşünüyorum.

Örneğin Titanic filminde gençken dahi kendisini Leonardo'ya denk bulmamış, yadırgamıştım. Sanırım onu iyi jönlerle oynamak için yeterince güzel de bulmuyorum. Aynen burada da karizmatik Idris abimize birkaç level düşük profil geldiğini düşünmekteyim. Yani kimya uyuşmazlığının üstüne bir de izleyicinin o aşkın denkliğine inanamaması hadisesi de var.

Benim notumda 6/10 da kaldı malesef. Ama keyifliydi.

Son düzenleme:
Bir İngiliz sineması klasiği. Guy ritchie üstadın en sevdiğim filmidir aynı zamanda. Kolpaçino senaristleri bu filmden esinlenerek kolpaçinoyu yazmıştır. Posterde ön plandaki aktör Vinnie Jones, premier ligte de oynayan(Wimbledon) kasap bir futbolcuydu. Kara mizahı küvetli bir film izleyin izlettirin
MV5BMmY1M2M5ZmMtYzllZC00YzAxLTk4MjktZDJkNjA1MTUwMGQ4XkEyXkFqcGc@._V1_.webp

Geri
Üst Alt