İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

The Proposition (2005)
Türkçeye Kanlı Teklif olarak çevrilen, John Hillcoat'ın yönettiği, senaryosunu ve müziklerini Nick Cave'in üstlendiği 2005 yapımı Avustralya Eastern pardon Western filmidir.
s-l1200-1.webp

* Çokca kanlı sahne ve rahatsız edici öğe içerir, ebeveyn denetimi önerilir.

Scream tüm seri baştan sona güzel

Ayrı ayrı izlemeyin

1768349231623.webp

roofman filmini tavsiye ederim
birincil afişi denyo bi film izlenimi verse de bilhassa oyunculuk açısından hayli iyi olması babından izlenmesini tavsiye ederim
hikayesi de ilginç
2025te iyi olarak lanse edilen çoğu filmden iyi idi. izleyenin pişman olmayacağı kanısındayım

Ekli dosyayı görüntüle 311475

roofman filmini tavsiye ederim
birincil afişi denyo bi film izlenimi verse de bilhassa oyunculuk açısından hayli iyi olması babından izlenmesini tavsiye ederim
hikayesi de ilginç
2025te iyi olarak lanse edilen çoğu filmden iyi idi. izleyenin pişman olmayacağı kanısındayım
Izledik, begendik. Yazik olmus adama ama karisi da uyuzluk etmis.

evet yazık olmuş delikanlı bi adama benziyor. karısı mı uyuzluk etmiş yoksa dışarda tanıştığı hanım mı? karısı bariz götmüş

Ilk bosandigi esi parasi yok diye bosamis sonra herif McD'lari soyup ev falan alinca tekrar yanina gelmis. Yakalaninca adami cocuklarindan maheum birakmis. Uyuz dedigim kismi onun icindi Tabi adalet sistemi de herifi tek celsede 45 yila mahkum etmis sirf diger hirsizliklqrini ispatlayamadiklari icin. Adam calisanlari oldurse o kadar ceza almazdi. Oteki hanim dogru olani yapmis ama filmin sonunda hapiste ziyaret ederken seni korumadigim icin ozur dilerim dedi ya bence herif bir gun daha etrafta dolanmayip kacsa kurtaracakti kendini.

Uzun zamandır izlediğim en boktan filmdir. Imdbsi 5.3 müş ben olsam 2 verirdim. Bir kaç sahnesine denk gelmiş ve ilgi çekici bulmuştum. Ancak bir gerizekalı böyle bir film çekebilir.

1768427364757.webp

30 Coins'a başladım (HBO Max) İspanyol serisi.

Superman'i izledim. Mantik hataları rahatsız edici ama ilginc şekilde film akiyor da

Shadow's Edge
Jackie Chan ağabeyi özlemişiz
akıp gitti o şekil

IMG_6867.webp

16 dalda oscar adayı oldugunu duyunca izledim. bomboş bir film çıktı. 1930'lar mississippi kırsalında geçen saçma sapan bir vampir filmi fakat vampir filmi olduğunu saklamak için çok çaba sarfedilmiş.

filmin ilk yarisinda birbiriyle alakasız ve hiçbir sonuca bağlanmayan bir sürü mevzuya temas ediliyor (zenci beyaz ayrışması, ku klux klan, müzisyen olmak isteyen çocuk ve dindar baba, chicago gangster ortamı ve al capone, unutulamayan eski sevgili, vs. vs.) sonra birden vampirler ortaya çıkıyor, herkesi ısırıyor, sabah güneş doğunca da kendiliğinden yok oluyorlar.

michael b. jordan'ın en iyi aktör adayı olması da ayrı bir komedi. güya 2 ayrı kişiyi oynamış. ikisini de aynı oynadığı için film bitene kadar kim hangisi anlaşılmıyor.

gerçi rakipler de çok tırt ama bu film yönetmen, senaryo, oyuncu gibi ana dallardan birinde ödül alırsa skandal olur.

iyi ya aktı

maxresdefault.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 312850

16 dalda oscar adayı oldugunu duyunca izledim. bomboş bir film çıktı. 1930'lar mississippi kırsalında geçen saçma sapan bir vampir filmi fakat vampir filmi olduğunu saklamak için çok çaba sarfedilmiş.

filmin ilk yarisinda birbiriyle alakasız ve hiçbir sonuca bağlanmayan bir sürü mevzuya temas ediliyor (zenci beyaz ayrışması, ku klux klan, müzisyen olmak isteyen çocuk ve dindar baba, chicago gangster ortamı ve al capone, unutulamayan eski sevgili, vs. vs.) sonra birden vampirler ortaya çıkıyor, herkesi ısırıyor, sabah güneş doğunca da kendiliğinden yok oluyorlar.

michael b. jordan'ın en iyi aktör adayı olması da ayrı bir komedi. güya 2 ayrı kişiyi oynamış. ikisini de aynı oynadığı için film bitene kadar kim hangisi anlaşılmıyor.

gerçi rakipler de çok tırt ama bu film yönetmen, senaryo, oyuncu gibi ana dallardan birinde ödül alırsa skandal olur.

FT - imza

Ekli dosyayı görüntüle 312850

Director of black panther and creed ne yaw sanarsın saving private ryanla interstellerı çekmiş

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt