İzlediğiniz Filmler, Görüşleriniz ve Önerileriniz

The Rip

Biraz iyi biraz sıradan biraz vasat sahneler.

Sürpriz son yapacağım diye hikayenin anlatımını katleden bir başka film daha.

Böyle filmler Z kuşağı izleyicisinden yüksek puan alıyor diye çoğaldı. Madem böyle film yapacaksanız önce gidip bu işin Nirvanası olan The Sixth Sense filmini oturup bir inceleyin. Bakın bakalım hikaye anlatımı baltalanmadan sürpriz sonlu film nasıl yapılıyormuş.

Malesef sonu saklamak adına filmi izlenemez hale getirdiklerini farketmiyorlar veya umursamıyorlar.

Gerçi Z kuşağı bu filme de yüksek puanı vermiş geçmiş, yani boşuna konuşmuş oluyorum. Alan razı, satan razı.

Şahsi notum 6/10 (o da Matt ve Ben reislerin hatrına).

Superman'i izledim. Mantik hataları rahatsız edici ama ilginc şekilde film akiyor da

Son Superman Henry Cavill role biraz agresiflik katmış olmasına rağmen işin hakkını vermişti. Bu filmde onun yerine oynayan David Corenswet, filme bir türlü konsantre olamamama sebep oldu.

Ben başrol seçimini ve senaryoyu beğenemedim. Henry Cavill ile devam etmelerini veya daha özenli bir karakter planlamalarını beklerdim. Superman'in karakter yapısıyla çok fazla oynamışlar kahramanı resmen şebelek etmişler.

Man of Steel den bu seviyeye düşmek şaşılası bir iş. IMDB notu şaşılası şekilde yüksek 7.1

Benim notum ise 5/10

aşkım
canım <3 jake var diye izledim. karizması karşısında gözlerimi alamıyorum 👀

neyse filme döner isek az önce izledim. klişe ama izletir kendisini. gerçek hikaye sanmıştım ama değilmiş. guy ritchie abimizin filmi. efektler kötüydü, aksiyon sahneleri daha iyi olabilirdi puanı ordan düşürdüm biraz 7.4/10

thecovenant1.webp

filmin 2 ailenin amerikada barbekü partisi yapıyorken bitmesini beklerdim

Sürpriz Baba - ne film ama jenniffer aniston gibi kadını hamile bırakmak isterim.
Sonra 7 yıl boyunca gormez ve karinin yatmadığı adam kalmadığında ise ona askimi ilan ederdim.
ILk dogum gununde de ufakligi isaret eder ve iste benim oğlum derrdim.

Izleyin, izlettirin başyapıt.

Arif sen bu filmi nasıl buldun, yani kaç puan verirsin?

Filmin imdb puanı 6.7 görünüyor. Bu filmi ben farklı puanlanmışım mesela.
8.5 veririm. Oyunculuk iyi, setting iyi, senaryo fena degil, sinematografisi daha iyi olabilirdi. Sonucta ben profesyonel film kritigi degilim. Bana ne hissettirdigine bakarim. Isimlerle aram cok iyi degil ama bunun yonetmeninin baska iyi filmleri de vardi sanki. Arastirmadim acikcasi.

8.5 veririm. Oyunculuk iyi, setting iyi, senaryo fena degil, sinematografisi daha iyi olabilirdi. Sonucta ben profesyonel film kritigi degilim. Bana ne hissettirdigine bakarim. Isimlerle aram cok iyi degil ama bunun yonetmeninin baska iyi filmleri de vardi sanki. Arastirmadim acikcasi.
Şimdi tekrar baktım, benim notum da İmdb'den daha yüksekmiş. Zamanında ben 7.4/10 vermişim. Yani aynı fikirdeyiz.

Güzel bir filmdi. Sinematografi ve senaryo konusunda da katılıyorum. Daha da iyi kurgulanabilirdi.

Imdb notları aynı Arsen Wenger'in sözündeki gibi. Bir fikir veriyor ama doğruyu değil.

Şimdi tekrar baktım, benim notum da İmdb'den daha yüksekmiş. Zamanında ben 7.4/10 vermişim. Yani aynı fikirdeyiz.

Güzel bir filmdi. Sinematografi konusunda da katılıyorum.

Imdb notları aynı Arsen Wenger'in sözündeki gibi. Bir fikir veriyor ama doğruyu değil.
2018 Suspiria'yi izledin mi?

2018 Suspiria'yi izledin mi?
İzlemedim. Genelde orjinalini izleyipde beğendiğim filmlerin remake'ine pek bakmıyorum ben. İllaki takılacak bir nokta bulup negatif yönde etkileniyorum.

Özellikle sorduğuna göre remake olanı da iyi olmalı, doğru muyum?

Son düzenleme:
Skyler White(Breaking Bad) ve Maria La Guerta(Dexter) hakkında hafif meşref kadınlar olduklarını söyleyen insanları hayatınızdan çıkarırsanız hiçbir şey kaybetmezsiniz.
Dizi sitelerinde bu 2 kadın hakkında ağızlarından köpük saça saça yorum yapanları görünce yazmak istedim.

Home Alone'da Kevin'in anasini oynayan Catherine O'Hara vefat etmis. RIP.

home alone kevin GIF by Sky

Son Superman Henry Cavill role biraz agresiflik katmış olmasına rağmen işin hakkını vermişti. Bu filmde onun yerine oynayan David Corenswet, filme bir türlü konsantre olamamama sebep oldu.

Ben başrol seçimini ve senaryoyu beğenemedim. Henry Cavill ile devam etmelerini veya daha özenli bir karakter planlamalarını beklerdim. Superman'in karakter yapısıyla çok fazla oynamışlar kahramanı resmen şebelek etmişler.

Man of Steel den bu seviyeye düşmek şaşılası bir iş. IMDB notu şaşılası şekilde yüksek 7.1

Benim notum ise 5/10
Filmi izlerken şöyle hissettim sanki bir dizinin 10. Bölümden izlemeye başlamışim gibi

Filmi izlerken şöyle hissettim sanki bir dizinin 10. Bölümden izlemeye başlamışim gibi
Hakikaten öyleydi, bak bu kısmı unutmuştum, bir de bu var. Sanki arada başka filmler var da izlememişiz gibi kopuktu film.

Hatta ben filmi durdurup googlelamıştım bunlar ne anlatıyor diye.

Geri
Üst Alt